Umjesto u Šibeniku, prvi online sastanak projektnih partnera uslijed COVID-19 epidemije
Umjesto u Šibeniku, prvi online sastanak projektnih partnera uslijed COVID-19 epidemije
25. svibnja 2020. godine održao se 4. projektni sastanak u okviru projekta RECOLOR

Grad Zadar sudjelovao je na četvrtom projektnom sastanku u sklopu provedbe projekta "RECOLOR - Reviving and EnhanCing artwOrks and Landscapes Of the adRiatic", sufinanciranog iz programa Interreg Italy - Croatia 2014-2020, koji se po prvi puta nakon izbijanja globalne pandemije virusa COVID-19 održao online 25. svibnja 2020. godine.

Na sastanku su se prezentirale dosadašnje, ali i planirane projektne aktivnosti, a partneri zaduženi za provedbu pojedinih tematskih radnih paketa su iznijeli i informacije o njihovom napretku. Tako je Grad Zadar prezentirao tematski radni paket br. 2 koji se odnosi na komunikacijske aktivnosti projekta.

Dogovoreno je da će se sljedeći sastanak održati u Campobassu u rujnu iste godine, ukoliko okolnosti to budu dozvoljavale. 

Više informacija o samom projektu može se pronaći na sljedećoj poveznici: https://www.grad-zadar.hr/eu-projekt/recolor-57.html.

 

 

Vezane fotografije

Umjesto u Šibeniku, prvi online sastanak projektnih partnera uslijed COVID-19 epidemije Umjesto u Šibeniku, prvi online sastanak projektnih partnera uslijed COVID-19 epidemije