Uređena igrališta na Ravnicama
Uređena igrališta na Ravnicama
Grad Zadar je u suradnji sa HOO preko programa Aktivne zajednice uredio vanjska igrališta na Ravnicama.

Program  “Aktivne zajednice” provodi se sa svrhom poticanja razvoja športa u lokalnim zajednicama. U sufinanciranju odabranog programa – projekta sudjeluje Hrvatski olimpijski program i najmanje jedan partner koji može biti predlagač programa, korisnik programa, jedinica lokalne samouprave, jedinica područne samouprave, sponzor i donator.
U strateškoj orijentaciji Športske zajednice je promocija društvene uloge športa, od uključenja u društvo, jačanja javnog zdravstva, do aktivnog djelovanja građanstva i promocije športskih uspjeha i temeljnih vrijednosti olimpizma kao osnova svakodnevnog života – izvrsnosti, prijateljstva i međusobnog poštovanja odnosno fair playa. Slijedeći ove smjernice Hrvatski olimpijski odbor će u suradnji sa Športskim zajednicama usmjeriti pozornost na strateški smjer koji u konačnici znači doprinos uvjetima i rezultatima razvoja športa.
Novčana potpora odobrava se namjenski za opremu za održavanje športskih terena, opremu za šport na otvorenom, opremu za šport u dvorani, opremu za športove na vodi, rasvjetna tijela za športska igrališta, završnu podloga za športska igrališta i motorno kombi vozilo.

U Gradu Zadru taj strateški smjer je "Materijalna i financijska potpora stvaranju uvjeta bavljenja športom u Gradu Zadru", iz kojeg je proizašlo i uređenje igrališta na Ravnicama.

 

 

 

Vezane fotografije

Uređena igrališta na Ravnicama Uređena igrališta na Ravnicama Uređena igrališta na Ravnicama Uređena igrališta na Ravnicama Uređena igrališta na Ravnicama Uređena igrališta na Ravnicama Uređena igrališta na Ravnicama