ODRŽAN DRUGI SASTANAK MEĐUNARODNOG PROJEKTNOG TIMA U SKLOPU PROJEKTA EUROPEAN COWORKING NETWORK
ODRŽAN DRUGI SASTANAK MEĐUNARODNOG PROJEKTNOG TIMA U SKLOPU PROJEKTA EUROPEAN COWORKING NETWORK

Prostor moderne zgrade ICAB poslovnog i tehnološkog parka u Brusselsu, u kojem je smješten Betacowork coworking prostor bio je mjesto drugog sastanka međunarodnog projektnog tima projekta „European Coworking Network“ koji se održao od 11. do 12. veljače 2016.

Sastanak je okupio predstavnike partnerskih organizacija: Grada Zadra, Udruge za promicanje socijalnih inovacija Pokreni ideju (Impact Hub Zagreb), Socialas inovacijas centrs iz Latvije, P-55 Ltd (LOFFICE) iz Mađarske, Sociedad de Promocion Economica de Gran Canaria iz Španjolske te nositelja projekta Agencije za razvoj Zadarske županije ZADRE NOVE i domaćina, Betacowork Collaborative Working iz Belgije.

Tijekom sastanka projektni partneri informirali su se o provedenim aktivnostima i realiziranim rezultatima u proteklom razdoblju, dogovarali su aktivnosti i rokove za nastavak projekta, razmatrali su nove komunikacijske platforme za praćenje napretka projekta i razmjenu informaciju među partnerima. Osim toga, dogovorene su procedure i dokumentacija nužna za financijsko izvještavanje prema projektnom koordinatoru i Agenciji za mobilnosti i programe Europske unije.

Projekta ima za cilj promovirati koncept coworkinga među mladima kako bi ih se potaknulo na samozapošljavanje i poduzetništvo. Partneri u projektu su operateri coworking prostora u različitim zemljama pa će projekt omogućiti i povezivanje njihovih korisnika te stjecanje novih znanja, iskustava i kontakata kako za coworking korisnike, tako i za one koji upravljaju coworking prostorima. Vrijednost projekta je 170.000,00 EUR-a, trajat će do kolovoza 2017. godine, a u cijelosti je financiran iz programa Erasmus+.

Vezane fotografije

ODRŽAN DRUGI SASTANAK MEĐUNARODNOG PROJEKTNOG TIMA U SKLOPU PROJEKTA EUROPEAN COWORKING NETWORK ODRŽAN DRUGI SASTANAK MEĐUNARODNOG PROJEKTNOG TIMA U SKLOPU PROJEKTA EUROPEAN COWORKING NETWORK ODRŽAN DRUGI SASTANAK MEĐUNARODNOG PROJEKTNOG TIMA U SKLOPU PROJEKTA EUROPEAN COWORKING NETWORK ODRŽAN DRUGI SASTANAK MEĐUNARODNOG PROJEKTNOG TIMA U SKLOPU PROJEKTA EUROPEAN COWORKING NETWORK ODRŽAN DRUGI SASTANAK MEĐUNARODNOG PROJEKTNOG TIMA U SKLOPU PROJEKTA EUROPEAN COWORKING NETWORK