VAŽNO – Preporuke HNS-a klubovima i udrugama!
VAŽNO – Preporuke HNS-a klubovima i udrugama!
VAŽNO – Upozorenje korisnicima vanjskih košarkaških igrališta!

U surječju sprječavanja i širenja zaraze koronavirusom u segmentu sporta i rekreacije Hrvatski nogometni savez objavio je važnu preporuku nogometnim klubovima i udrugama koja se (preporuka) odnosi na sve osim na SENIORSKE prvoligaške momčadi.
Preporuku HNS-a možete pronaći ovdje.

Uprava Športskoga centra Višnjik također upozorava sve nogometne klubove i udruge da U POTPUNOSTI poštuju preporuku HNS-a jer će, u suprotnom biti odgovorni za sve posljedice koje bi proizašle iz njihova nepoštivanja, kao i nepoštivanja mjera Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo koje se (mjere) odnose na sportske i rekreacijske aktivnosti na otvorenim terenima.

Višnjik

Uprava Športskoga centra Višnjik informira SVE korisnike vanjskih košarkaških igrališta da se u u svojim aktivnostima drže SVIH epidemioloških mjera koje je za bavljenje sportom i rekreacijom objavio Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

U tom surječju Uprava ŠC-a Višnjik upozorava da na vanjskim košarkaškim terenima, iz preventivnih razloga, NIJE preporučeno igrati “basket” ili “hakl”. U slučaju samovoljnog nepridržavanja propisanih mjera, sudionici će sami snositi odgovornost za moguće posljedice, a ŠC Višnjik bit će primoran demontirati obruče.

Višnjik

Vezane fotografije

VAŽNO – Preporuke HNS-a klubovima i udrugama! VAŽNO – Preporuke HNS-a klubovima i udrugama!