Postavljena je nova podloga na teniskom terenu ŠRC Zgon u Diklu
Postavljena je nova podloga na teniskom terenu ŠRC Zgon u Diklu
Grad Zadar je kroz Upravni odjel za kulturu i šport u srpnju dovršio radove na teniskom terenu ŠRC Zgon u Diklu.

Izvršena je zamjena umjetne trave na samom teniskom terenu.

Izvođač radova bila je Maxmar grupa d.o.o., a radovi su iziskivali uklanjanje postojeće stare umjetne trave, niveliranje podloge i postavljanje novog, umjetnog travnjaka, na veličini terena 690 m2.

Iznos koji je izdvojen za ovaj projekt i posao je 189.355,00 + PDV.

Provedba sanacije cjelokupnog ŠCR-a Zgon, koji datira iz 2004. godine, zamišljena je u fazama. Započela je prošle, 2021. godine, kroz prvi projekt obnove košarkaškog igrališta.

Ove godine nastavila se kroz zamjenu umjetne trave na teniskom terenu, a upravo su u izradi dijelovi potrebni za zamjenu dotrajale ograde na kojoj će se u kolovozu zamijeniti nosivi stupovi i dio oštećene mreže.

Unutar Zgona u dogovoru s MO Diklo, u proračunskom razdoblju koje je pred nama, planiraju se daljnje aktivnosti, u skladu s faznom obnovom, pa tako predstoji obnova malonogometnog i rukometnog terena te kompletna zamjena ograde ovog malog sportsko rekreativnog centra.

Vezane fotografije

Postavljena je nova podloga na teniskom terenu ŠRC Zgon u Diklu Postavljena je nova podloga na teniskom terenu ŠRC Zgon u Diklu Postavljena je nova podloga na teniskom terenu ŠRC Zgon u Diklu Postavljena je nova podloga na teniskom terenu ŠRC Zgon u Diklu Postavljena je nova podloga na teniskom terenu ŠRC Zgon u Diklu Postavljena je nova podloga na teniskom terenu ŠRC Zgon u Diklu