HNK Zadar otvara vrata
HNK Zadar otvara vrata
Predstava Hrvatskog narodnog kazališta Zadar TRI VERZIJE ŽIVOTA

Nakon dvomjesečne stanke, HNK Zadar ponovo kreće s redovnim programom. Projektom “Petkom u 20 sati “, u periodu od 27. ožujka do 15. svibnja, bilo je omogućeno virtualno gledanje predstava putem YouTube kanala HNK Zadar. U navedenom periodu, publika je mogla pogledati osam predstava HNK Zadar: Ostavljam te, Stoše od foše iliti Kate Kapuralica, Kokoš, Dom Bernarde Albe, Balon, Besplatni Wi-Fi, Od Foše do Atlantide i Tarzan.

Prva predstava koju će publika moći pogledati je predstava HNK Zadar, TRI VERZIJE ŽIVOTA Yasmine Reze, u režiji Nine Kleflin. Predstava će igrati dva dana, 26. i 27. svibnja, s početkom u 20 sati. Ulaznice su u prodaji od petka, 22. svibnja, na blagajni HNK Zadar, od 11 do 13 sati, te na dan izvedbe od 11 do 13 sati, te od 18 do 20 sati. Kupnjom ulaznice od 30.00 kuna, jedna ulaznica dobiva se na dar. Početak predstave je u 20 sati, a publika ulazi u kazalište od 19:30 sati, prema preporukama HZJZ. Ulaznice neće biti numerirane.

OBAVIJEST ZA DRAMSKE PRETPLATNIKE: Predstava Kerekesh teatra, POD HITNO NA HITNU, na programu je 29. svibnja, a predstava LEDA, HNK u Šibeniku, na programu je 4. lipnja. Predstave će moći gledati samo dramski pretplatnici uz predočenje pretplatničke iskaznice. Mjesta nisu numerirana. Ulaziti će se u kazalište od 19:30 sati i sjedati na označena mjesta. Početak predstava je u 20 sati. Posljednja pretplatnička predstava – HANIBAL PODZEMNI, planirana je za jesen.

Vezane fotografije

HNK Zadar otvara vrata