PISARNICA GRADA ZADRA
Radno vrijeme sa strankama:
PON-PET 08:30-14:00 h
SRIJEDOM 08:30-20:00
PAUZA 11:30-12:00 h
E-mail za primanje pismena: pisarnica@grad-zadar.hr
20. lipnja 2016.
S radom je započela Služba prometnog redarstva Grada Zadra. Broj telefona putem kojeg građani mogu kontaktirati prometne redare i prijaviti uočene nepravilnosti u prometu je 627 – 701 i br. mob. 099 607 3480 svakim radnim danom uključujući i subotu od 7 do 14 sati i od 14 do 21 sat. Služba prometnog redarstva dežurna je i nedjeljom.
01. lipnja 2015.
Radno vrijeme gradske uprave je klizno u vremenu od 7 do 16 sati. Svi gradski upravni odjeli i službe radit će u navedenom razdoblju svakodnevno uz dnevni odmor od 11:30 do 12:00 sati.
22. listopada 2009.
Od 1. listopada 2009. Grad Zadar posluje pod novim matičnim brojem: 2546558; OIB: 09933651854
Obavijesti o radovima iz tvrtke Pfeiffer Adria GmbH
U ulici Put Peroša u Diklu izvodit će se asfaltiranje završnog sloja asfalta danas, 19.prosinca 2025. godine. Promet će se odvijati preko Barešićeve ulice uz znakove i ručnu prometnu regulaciju. Asfaltiranje navedene ulice bit će završeno do kraja dana. Na spoju Jukićeve ulice i Krešimirove Obale izvodi se spajanje fekalne i oborinske odvodnje. Zatrpavanje će biti gotovo u subotu, 20. prosinca 2025. i cesta će se pustiti u promet pod tamponom. Na Krešimirovoj obali trenutačno se obavlja iskop za tlačni cjevovod u dužini cca. 50 m, pored kafića Guam. Navedena dionica biti će zatrpana u subotu 20.prosinca 2025 i cesta se pušta u promet do kraja subote.
Nadalje, na Krešimirovoj obali (od Jukićeve ulice do CS Dražnice) – dionica je već zatrpana, ali je potrebno izvršiti zamjenu materijala u dužini cca. 50 metara, što se planira izvoditi u ponedjeljak, 22.12.2025. Cesta bi trebala biti puštena u promet pod tamponom. Ugradit će se tampon 0-16 mm uz valjanje valjkom kako bi dionica bila u što boljem stanju tijekom blagdana.
Također na Krešimirovj obali - (šetnica na Diklu) završetak postave benkovačkog kamena očekuje se u utorak 23. prosinca 2025 godine.