Poziv na jednodnevnu radionicu "Soft skills - Razvoj osobnih vještina"
Poziv na jednodnevnu radionicu "Soft skills - Razvoj osobnih vještina"
Edukacija "Soft skills - Razvoj osobnih vještina" dio je ciklusa edukacija na temu Razvoj osobnih i poslovnih vještina

Grad Zadar, u partnerstvu s Prirodoslovno-grafičkom školom Zadar, Udrugom za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti Cinaz i Udrugom apstinenata za pomoć pri resocijalizaciji Porat, provodi projekt "VR Laboratorij za mlade". Projekt je usmjeren na poticanje socijalne uključenosti mladih u dobi od 15 do 29 godina. 

Ova radionica želi potaknuti razvoj osobnih vještina koje mladima mogu omogućiti prednost nad konkurencijom pri selekciji za posao, a bitne su pri zapošljavanju općenito i ujedno se odražavaju i na kvalitetu svih ostalih aspekata života. Preciznije, primjenom različitih tehnika sudionici radionice će se obučiti na koji način vrednovati sebe, svoje prednosti i nedostatke u kontekstu tržišta rada.

Jednodnevna besplatna radionica će se održati u prostoriji Udruge CINAZ (Andrije Medulića 2) s početkom u 12:00 sati u sljedećim terminima:

srijeda 5.12.2018.

četvrtak 6.12.2018.

ponedjeljak 10.12.2018.

srijeda 12.12.2018. 

Molimo vas da se prijavite na željeni termin najkasnije dan prije održavanja radionice na: udrugacinaz@gmail.com ili na 095 856 0454.

Više informacija možete pronaći u prilogu.

Vezane fotografije

Poziv na jednodnevnu radionicu "Soft skills - Razvoj osobnih vještina" Poziv na jednodnevnu radionicu "Soft skills - Razvoj osobnih vještina" Poziv na jednodnevnu radionicu "Soft skills - Razvoj osobnih vještina" Poziv na jednodnevnu radionicu "Soft skills - Razvoj osobnih vještina" Poziv na jednodnevnu radionicu "Soft skills - Razvoj osobnih vještina" Poziv na jednodnevnu radionicu "Soft skills - Razvoj osobnih vještina"