Poziv na jednodnevnu radionicu "Kreativno pisanje i novi mediji"
Poziv na jednodnevnu radionicu "Kreativno pisanje i novi mediji"
Projekt je usmjeren na poticanje socijalne uključenosti mladih u dobi od 15 do 29 godina. 

Grad Zadar, u partnerstvu s Prirodoslovno-grafičkom školom Zadar, Udrugom za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti Cinaz i Udrugom apstinenata za pomoć pri resocijalizaciji Porat, provodi projekt "VR Laboratorij za mlade". U okviru navedenog projekta održao se već niz radionica, a sljedeća po redu je radionica "Kreativno pisanje i novi mediji". 

Cilj radionice je svladavanje sadržaja novinarskog umijeća, upoznavanje s teorijom i praksom novinarskog rada u pisanim, te elektroničkim medijima. Podučavanje o raznim oblicima novinarskog izražavanja, ali i kreativnim i naprednim pisanjem, te pripremom novinarskih i medijskih priloga kroz grupni pristup i individualne zadaće. Dio radionice i praktičnog rada će se posvetiti nekim posebnim temama – simulacija intervjua, novinarska priča, etika slobodne riječi, odgovornost novinara, multimedijsko i „on-line“ novinarstvo, dron-novinarstvo i budućnost medija i novinarstva.

Radionicu vodi doc. dr. sc. Nenad Vertovšek, eminentan stručnjak s preko 35 godina novinarskog iskustva te pregršt zanimljivog životnog i strukovnog iskustva.

Pridružite nam se na  besplatnoj radionici „Kreativno pisanje i novi mediji“ koja će se održati u petak, 22. ožujka 2019. godine u 10.00 sati u Gradskoj knjižnici Zadar (Multumedijalna dvorana).

Prijave se zaprimaju najkasnije dan prije održavanja radionice na: udrugacinaz@gmail.com ili eu.fondovi@grad-zadar.hr.

Više informacija možete pronaći u prilogu.

Vezane fotografije

Poziv na jednodnevnu radionicu "Kreativno pisanje i novi mediji" Poziv na jednodnevnu radionicu "Kreativno pisanje i novi mediji"