Počele su prve edukacije u okviru projekta "Nova znanja za EU projekte lokalnog razvoja!"
Počele su prve edukacije u okviru projekta "Nova znanja za EU projekte lokalnog razvoja!"
Prošloga su tjedna u zadarskom COIN-u održana prva predavanja

Prošloga su tjedna u zadarskom COIN Coworking prostoru održana prva predavanja programa obrazovanja "Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova", čime je započela prva faza edukacija za više od 40 nezaposlenih osoba u Zadru i Benkovcu. 

U sljedećim fazama, polaznici će moći pohađati niz specijaliziranih edukacija kao i stručnu praksu čime će steći iznimno vrijedna znanja u području pripreme i provedbe EU projekata.

Podsjetimo, projekt "Nova znanja za EU projekte lokalnog razvoja" provodi se u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. kroz 16 mjeseci te ima za cilj doprinijeti povećanju zapošljivosti najranjivijih skupina na tržištu rada kroz pripremu i provedbu inovativnih lokalnih inicijativa za poticanje zapošljavanja usklađenih s lokalnim potrebama i strateškim prioritetima.

Vezane fotografije

Počele su prve edukacije u okviru projekta "Nova znanja za EU projekte lokalnog razvoja!" Počele su prve edukacije u okviru projekta "Nova znanja za EU projekte lokalnog razvoja!" Počele su prve edukacije u okviru projekta "Nova znanja za EU projekte lokalnog razvoja!" Počele su prve edukacije u okviru projekta "Nova znanja za EU projekte lokalnog razvoja!" Počele su prve edukacije u okviru projekta "Nova znanja za EU projekte lokalnog razvoja!" Počele su prve edukacije u okviru projekta "Nova znanja za EU projekte lokalnog razvoja!" Počele su prve edukacije u okviru projekta "Nova znanja za EU projekte lokalnog razvoja!"