My Smart City konferencija - live stream
My Smart City konferencija - live stream
My Smart City konferencija u organizaciji Grada Zadra i lokalne IT zajednice započinje 15. listopada 2020. godine.

My Smart City konferenciju u organizaciji Grada Zadra, koja započinje 15. listopada 2020. godine u 11:30h, može se pratiti na poveznici: https://www.youtube.com/watch?v=O8XwfaVTVuA&feature=youtu.be.

Ovo je treće izdanje konferencije koju organiziraju predstavnici lokalne IT zajednice i Grad Zadar. Krovna tema konferencije bit će kvaliteta života i kako je tehnologija može unaprijediti, a očekuje se da će sudjelovati predstavnici javnog i privatnog sektora kojima tehnologija pomaže u poslovanju te mladi koji se u budućnosti žele baviti IT-jem. Kao i proteklih godina, sudionici će imati priliku razmijeniti mišljenja, raspravljati i postavljati pitanja predavačima, a sve s ciljem kako bi se svi zajedno angažirali i doprinijeli razvoju digitalnih gradskih usluga i stvaranju okruženja za razvoj pametnog grada.

My Smart City konferencija i hackathon trajat će dva dana. Prvog dana programa paralelno će se održavati konferencija (u Kazalištu lutaka) i hackathon (u crkvi Svetog Dominika). Drugog dana sudionike konferencije očekuje javno predstavljanje rješenja obje kategorije hackathona pred stručnim žirijem.

My Smart City konferencija u Zadru financira se iz projekta 2CODE – Cooperation for Development of Cross Border Business Environment Enhanced, unutar Interreg IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska – BiH – Crna Gora 2014.-2020, čiji je nositelj Inovaciono preduzetnički centar Tehnopolis iz Nikšića.

Više informacija o My Smart City konferenciji i hackathonu nalazi se na službenoj web stranici: https://mysmartcityzadar.com/.

 

Vezane fotografije

My Smart City konferencija - live stream