Infobip Shift konferencija
Infobip Shift konferencija

Deseto izdanje vodeće regionalne developerske konferencije Infobip Shift održat će se 7. i 8. rujna u Zadru. Ovogodišnje izdanje bit će najveća developerska konferencija ikad u Hrvatskoj, ali i najveća koja će se ove godine održati uživo u Europi.

Infobip Shift će i ove godine okupiti developere, predstavnike IT sektora i najvećih globalnih tehnoloških kompanija te osnivače preko 200 startupova koji će dobiti jedinstvenu priliku predstaviti se ključnim ljudima iz industrije i posjetiteljima iz regije, ali i cijelog svijeta.

Osiguran je nastup 60 vrhunskih govornika koji oblikuju tehnološku industriju, a među vodećima su predstavnici najpoznatijih globalnih kompanija poput Microsofta, Amazona i Googlea.

Shift je u posljednjih deset godina napravio značajan doprinos u ucrtavanju Hrvatske na kartu europskih IT središta. U 30 različitih događaja organizatori su okupili više od 15 tisuća posjetitelja, 500 predstavnika medija i isto toliko govornika. Ove je godine započelo novo poglavlje konferencije koja, sada kao dio Infobipa, za cilj ima pozicionirati se kao najjača developerska konferencija u Europi, s ambicijom širenja i na druga tržišta.

Infobip Shift će biti organiziran hibridno, što znači da će se moći pratiti uživo na licu mjesta i online, a svi koji će konferenciju pratiti online moći će sudjelovati interaktivno zahvaljujući Infobip Shift aplikaciji pomoću koje će svi posjetitelji, i oni u Zadru i oni diljem regije i svijeta, moći međusobno komunicirati.

Više informacija o konferenciji i programu nalazi se na www.shift.infobip.com.

Ulaznice se mogu kupiti ovdje.

Vezane fotografije

Infobip Shift konferencija