Ciklus "Nove arhitektonske prakse" I ONDA arhitektura
Ciklus "Nove arhitektonske prakse" I ONDA arhitektura

Predavanje u organizaciji Društva arhitekata Zadra iz ciklusa Nove arhitektonske prakse pod nazivom ONDA ARHITEKTURA održat će se u četvrtak, 10. veljače s početkom u 19 sati u Koncertnoj dvorani braće Bersa Kneževe palače. 

ONDA ARHITEKTURA je arhitektonsko-urbanistički ured osnovan 2017. godine nakon osvojene prve nagrade na javnom arhitektonskom natječaju za novu zgradu Instituta Ruđer Bošković. U razdoblju do danas ured razvija svoj rad kroz različite narudžbe i suradnje, a dodatno brusi projektantske misli i alate na javnim i privatnim, domaćim i inozemnim arhitektonskim natječajima gdje osvaja niz nagrada i priznanja.

Predavanje će upoznati publiku s radom ureda kroz presjek odabranih natječajnih projekata različitih namjena, mjerila i naručitelja. Voditelj ovog projekta je Krešimir Damjanović. Govornici su Nika Dželalija i Krešimir Renić iz ONDA arhitekture.

  • Krešimir Renić, arhitekt i partner u uredu ONDA ARHITEKTURA. Diplomirao na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu 2012. godine te od tada pa do osnivanja ureda prakticira arhitekturu kroz niz suradnji s kolegama na javnim arhitektonskim natječajima te u arhitektonskim uredima Radionica arhitekture, Viza projekt, Wim Goes Architectur i Studio UP.
  • Nika Dželalija, arhitektica i partnerica u uredu ONDA ARHITEKTURA. Diplomirala na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu 2014. godine, na kojem je i radila kao asistent na Katedri za arhitektonsko projektiranje. Praktični rad u struci stekla je u uredima Njirić plus arhitekti i Arhitektonski biro Turato.
  • prije samog početka predavanja će tvrtka ACO predstaviti novosti iz svog proizvodnog programa. 

Ciklus predavanja Nove arhitektonske prakse uvršten je u program stalnog stručnog usavršavanja HKA i boduje se s (4) četiri boda po predavanju. Obzirom da je broj mjesta ograničen, mole se zainteresirani da najave svoj dolazak (ime i prezime) na mail zda@zda.hr.

Predavanje se može i uživo pratiti na poveznici: https://fb.me/e/45aUtzEUp

Vezane fotografije

Ciklus "Nove arhitektonske prakse" I ONDA arhitektura