Ciklus Nove arhitektonske prakse I Marko Chiabov i Marija Rupa (March)
Ciklus Nove arhitektonske prakse I Marko Chiabov i Marija Rupa (March)
Predavanje u organizaciji Društva arhitekata Zadra iz ciklusa Nove arhitektonske prakse pod nazivom Don´t clean your desk

Predavanje u organizaciji Društva arhitekata Zadra iz ciklusa Nove arhitektonske prakse pod nazivom DON'T CLEAN YOUR DESK održat će se u četvrtak, 9. prosinca s početkom u 19 sati u Koncertnoj dvorani braće Bersa Kneževe palače. 

Kroz predavanje će Marko Chiabov i Marija Rupa (March) predstaviti vlastite projekte i način rada kroz arhitektonsku praksu i prije nje.

  • Marko Chiabov

Rođen u Šibeniku 1987. godine. Diplomirao na Arhitektonskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2013. godine. Radi samostalno i u suradnji s drugim arhitektima i uredima. Iskustvo stjecao u uredima: TIM BOLJE i Ceres. Od 2018 djeluje kroz arhitektonski ured March. Živi i radi u Šibeniku.

  • Marija Rupa

Rođena u Zagrebu 1987. godine. Diplomirala na Arhitektonskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2013. godine. Radi samostalno i u suradnji s drugim arhitektima i uredima. Iskustvo stjecala u uredima:  Gradir i AB Prostor. Za diplomski rad Platoi Krešićevih livada nominirana za nagradu Piranesi u studentskoj konkurenciji 2013. godine. Dio je projektnog tima za Centar za nove tehnologije i poduzetništvo „Trokut” u Šibeniku koji je nominiran za nagradu Viktor Kovačić te za nagradu Mies van de Rohe 2021. Od 2020. djeluje kroz obrt Mars. Živi i radi u Šibeniku.

  • Prije samog početka predavanja će tvrtka VELUX predstaviti novosti iz svog proizvodnog programa

Voditelj ovog projekta je Krešimir Damjanović. 

Ciklus predavanja Nove arhitektonske prakse uvršten je u program stalnog stručnog usavršavanja HKA i boduje se s (4) četiri boda po predavanju.

Svi posjetitelji i predavači moraju imati Covid potvrdu, negativan PCR ili BAT test, potvrda o preboljenju ili cijepljenu od liječnika, a obavezno je nošenje maski bez obzira na potvrde. 

Obzirom da je broj mjesta ograničen, potrebno je prisustvo (ime i prezime) najaviti na e-mail zda@zda.hr.

Vezane fotografije

Ciklus Nove arhitektonske prakse I Marko Chiabov i Marija Rupa (March)