Čarobnjak iz Oza
Čarobnjak iz Oza
Dragon teatar

Dorothy ima probu sa svojim bendom. Nenadano ju prekine strašna oluja i uragan, koji ju odnosi u čarobnu zemlju Oz. Na samom početku svog zanimljivog putovanja susreće dobru vješticu od Sjevera. Ona ju upoznaje sa zemljom Oz i upućuje na čarobnjaka koji bi ju mogao vratiti kući u Kansas.

Gledajući uprizorenje ove predivne priče saznat ćete pojedinosti o svakom liku, o tome koje su bile njihove želje i kako će se na putu do njihovog ostvarenja susresti s brojnim teškoćama, koje će ih ponekad i obeshrabriti do te mjere da pomisle odustati na svom putu do cilja. Sve ono čemu se divimo možemo pronaći u sebi, samo sve to  moramo znati prepoznati a važna je upornost.

Autor Lyman Frank Baum   prenosi  poruku kako svatko od nas svakodnevno može činiti čuda jer, od „malih“ stvari se život i sastoji. Važno je ne biti sebičan, već misliti i na druge, samo se u zajedništvu i slozi može pronaći istinski smisao života.

U predstavi se oživljava glazba osamdesetih godina prošlog stoljeća kroz songove glavnih likova kako bi se djeca upoznala, a odrasli prisjetili glazbe jednog, ne tako davnog, vremena.

 

Čarobnjak iz Oza
Četvrtak, 18. srpnja, 21h
Pag, Općina Kolan - Mandre
U predstavi igraju:
Paola Joza
Senka Marković
Elena Bukvić
Mirta Juran
Lucija Matković
Renato Pizek
Redateljica:
Maja Šimić
Izrada kostima:
Slavica Vulić
Predstavu su podržali: Grad Zadar, Zadarska županija, HEP

Vezane fotografije

Čarobnjak iz Oza