Privremena regulacija prometa Ulica dr. Franje Tuđmana
Privremena regulacija prometa Ulica dr. Franje Tuđmana

 

Obavještavaju se vozači u cestovnom prometu da će zbog izvođenja radova društva Lavčević Zadar d.o.o. na rekonstrukciji Ulice dr. Franje Tuđmana, od 19. listopada 2021.g. (utorak) s početkom od 9,00 sati na snazi biti privremena regulacija prometa u dijelu Ulice dr. Franje Tuđmana na dionici od raskrižja s ulicom Josipa bana Jelačića do ulice Put Stanova (3A faza).

Na predmetnoj dionici zatvara se jedan kolnički trak i promet će se odvijati samo u smjeru jugoistoka (Bulevar, autobusni kolodvor) dijelom i po novoasfaltiranoj trasi. Priključak iz Ulice 112. brigade u Ulicu dr. Franje Tuđmana se zatvara, a promet Ulicom II. zasjedanja ZAVNOH-a biti će omogućen samo za stanare obližnjih stambenih objekata i interventna vozila.

Promet u smjeru zapada (Borik, Petrići) ostaje i dalje preusmjeren obilazno na Put Murvice i Zrinsko-Frankopansku ulicu.

 

FAZA 3A

 

            Pozivamo sve sudionike za strpljenje u prometu zbog mogućih zastoja, poštivanje znakove privremene regulacije prometa i korištenje obilaznih pravaca. Također upozoravamo vozače na pojačan oprez prilikom vožnje spomenutim dionicama.