Privremena regulacija prometa
Privremena regulacija prometa

                                                                                             

PREDMET: OBAVIJEST

 

Obavještavaju se vozači u cestovnom prometu da će zbog izvođenja radova društva Lavčević Zadar d.o.o. na rekonstrukciji Ulice dr. Franje Tuđmana, od 14. srpnja 2021.g. (srijeda) s početkom od 9,00 sati na snazi biti privremene regulacije prometa u dijelu ulice Put Stanova u zoni raskrižja s Ulicom dr. Franje Tuđmana (prva faza) kao i u dijelu Ulice dr. Franje Tuđmana od odvojka za zapadni ulaz u bivšu vojarnu Franka Lisice do raskrižja s Ulicom Josipa bana Jelačića (druga faza).

 U dijelu ulice Put Stanova od raskrižja s Ulicom dr. Franje Tuđmana do Saljske ulice, promet će se odvijati samo u smjeru sjevera (Stanovi).

  U dijelu Ulice dr. Franje Tuđmana od odvojka za zapadni ulaz u bivšu vojarnu Franka Lisice do raskrižja s Ulicom Josipa bana Jelačića, zbog zatvaranja jugozapadne kolničke trake promet će se odvijati dvosmjerno u preostale dvije prometne trake.

 

            Pozivamo sve sudionike za strpljenje u prometu zbog mogućih zastoja, poštivanje znakove privremene regulacije prometa i korištenje obilaznih pravaca. Također upozoravamo vozače na pojačan oprez prilikom vožnje spomenutim dionicama

            Zahvaljujemo na razumijevanju.

 

 

 

                                                                                              VODITELJ ODSJEKA

 

                                                                                         Mate Gabre, dipl.inž.prom.