Privremena regulacija prometa
Privremena regulacija prometa

 

Obavještavaju se vozači u cestovnom prometu da će zbog izvođenja radova „Rekonstrukcije raskrižja ulica Braće Miroslava i Janka Perice i Gaženičke ceste u Zadru“ u razdoblju od 9. veljače 2021.g. do 10. svibnja 2021.g. na snazi biti privremena regulacija prometa.

U prvoj fazi izvođenja radova promet će biti moguć iz smjera zapada Ulicom Vlatka Mačeka i Braće Miroslava i Janka Perice samo prema luci Gaženica, dok će smjer kretanja vozila Biogradskom cestom od istoka prema zapadu (centar i luka Gaženica) biti zatvoren i moguć samo do poslovnih subjekata na Biogradskoj cesti, a prema centru grada promet se preusmjerava Ulicom Franka Lisice.

Promet iz luke Gaženica u smjeru zapada (centar) preusmjeriti će se obilazno Gaženičkom cestom i Ulicom Bregdeti prema autobusnom kolodvoru, a za prolaz prema istoku i sjevernim predjelima grada iz luke Gaženica preporučuje se obilazni pravac na kružni tok i brzu cestu (DC424) te silazak na DC8 – Jadransku magistralu.

Dolazak do luke Gaženice, iz sjevernijih i istočnih predjela grada od raskrižja kod Intermoda, moguć je DC8-Jadranskom magistralom u smjeru Bibinja te ulazak na brzu cestu (DC424) do kružnog toka i luke Gaženice.

 

Pozivamo sve sudionike u prometu da poštuju znakove privremene regulacije prometa, a za prolaz koriste obilazne pravce.

 

            Zahvaljujemo na razumijevanju