Nekadašnji direktor u Airbnb-u ovaj petak u Zadru predaje o razvoju mladih tvrtki!
Nekadašnji direktor u Airbnb-u ovaj petak u Zadru predaje o razvoju mladih tvrtki!
Zadarsko LITo nastavlja se u jednako jakom i kvalitetnom ritmu

Nakon odličnog druženja u atriju Palače Cedulin povodom predavanja Stjepana Buljata, suosnivača i tehničkog direktora tvrtke Cognism, što prikazuju i fotografije u ovom članku, Zadarsko LITo nastavlja se u jednako jakom i kvalitetnom ritmu!

Ovaj petak u 20:30 predstoji predavanje još jedne osobe iza koje stoji značajno iskustvo rada u međunarodnom okruženju, i to u jednoj od najvažnijih turističko-tehnoloških tvrtki u u povijesti - Airbnbu. Njegovo ime je Georg Bauser, on je nekadašnji direktor tog tehnološkog diva i dio svog stečenog znanja prenijet će nam predavanjem o razvoju mladih tvrtki - u zadarskom Code Hubu (Novi Kampus Sveučilišta, prizemlje Studentskog doma).

Druženje uz hranu i piće nakon predavanja, kada ćete moći popričati međusobno i s Georgeom, odvijat će se u još jednom zadarskom atriju! Ovaj put nije riječ o atriju srednjovjekovne palače u centru našeg divnog grada, ali je ipak riječ o centru nekih drugih zbivanja - atriju Studentskog doma, odmah do svima poznatog Code Huba.

Inače, Georg ima više od deset godina startup i konzultantskog iskustva. Nakon pokretanja i prodaje svoje tvrtke Airbnbu 2011. godine, proveo je pet godina radeći s Airbnbom na međunarodnom rastu. Osnovao je nekoliko ureda i timova širom svijeta i vodio poslovnu jedinicu 'Experience' u San Franciscu. Kao suosnivač Expansion Partner-a, konzultantske tvrtke sa sjedištem u Berlinu, savjetuje startupe iz Silicijske doline i Europe o strategijama pokretanja i skaliranju njihovih operacija.

U petak će nam na engleskom jeziku održati predavanje na temu “Universal best practices for successful startups and teams”, što znači da ćemo čuti jako puno o kvalitetama kojima treba težiti prilikom lansiranja i rasta svojih mladih tvrtki, naročito startupa.

Prijave su obavezne, a broj mjesta ograničen - lako i brzo prijaviti se možete na https://bit.ly/codeonmeetup

Ne sumnjamo da će i ovo druženje krajem radnog tjedna biti plodonosno i prije svega - ugodno za okupljene Zadrane i goste!

Vezane fotografije

Nekadašnji direktor u Airbnb-u ovaj petak u Zadru predaje o razvoju mladih tvrtki! Nekadašnji direktor u Airbnb-u ovaj petak u Zadru predaje o razvoju mladih tvrtki! Nekadašnji direktor u Airbnb-u ovaj petak u Zadru predaje o razvoju mladih tvrtki! Nekadašnji direktor u Airbnb-u ovaj petak u Zadru predaje o razvoju mladih tvrtki!