Prezentacija knjige "The book of SEA"
Prezentacija knjige "The book of SEA"

Prezentacija knjige BOOK of SEA, u kojoj je na skoro dvjesto stranica sažeto sve ono što je rađeno na Silbi u sklopu platforme SEA Silba Environment Art  u posljednjih desetak godina, održat će se na Silbi u subotu, 1. kolovoza 2020. godine, ispred škole u 19:30 sati. 

Ovu dvojezičnu publikaciju uredio je i lektorirao Bojan Krištofić, dizajnirao Nikola Križanac, na engleski preveo Ivan Berecka, a tekstove su pisali autorica projekata Natasha Kadin, vizualni kritičar Boris Greiner i dizajner i pisac Bojan Krištofić. Autori fotografija su Gildo Bavčević, Marijan Blažina, Natasha Kadin, Ivan Loparić, Tihana Mandušić i Manja Ristić. Publikacija je nastala uz financijsku podršku Zaklade Kultura nova, Ministarstva kulture i Grada Zadra, a na promociji će se moći nabaviti po promotivnoj cijeni od 100 HRK.

Osim publikacije, predstavit će se i besplatno dijeliti treći broj DIY („uradi sam“) novina CRTICE S OTOKA #3, a prestavit će ih urednički trojac Natasha Kadin, Bojan Krištofić i Antonela Marušić.

Online izdanje te više detalja o nastanku i autorima novina CRTICE S OTOKA #3, kao i prva dva broja, mogu se pronaći na poveznici: http://www.silba-environment-art.hr/blog/crtice-s-otoka-3/.