Glazbeni trenuci Mozarta i Rahmanjinova
Glazbeni trenuci Mozarta i Rahmanjinova
Koncert Gordane Pavić

Koncertna sezona nastavlja se u ponedjeljak, 3. 4. (19:30 h) u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru, koncertom Gordane Pavić, Zadranke koja djeluje i živi u Šibeniku. Na programu su djela Mozarta i Rahmanjinova.

Gordana Pavić rođena je u Zadru gdje je 1994. godine završila srednju glazbenu školu, u klasi mr. Zlate Eterović. Godine 1998. završila je studij klavira na Muzičkoj akademiji, u klasi prof. Jakše Zlatara. Za vrijeme studija učestalo je surađivala s kolegama glazbenicima, što je rezultiralo i nagradom za najbolju umjetničku suradnju na poznatoj Tribini Darko Lukić 1997. godine. Nakon završenog studija kratko je živjela u Zadru, gdje je započela svoje pedagoško djelovanje kao nastavnica klavira u Glazbenoj školi Blagoje Bersa. Od 1999. godine živi u Šibeniku i radi kao nastavnica klavira u Glazbenoj školi Ivana Lukačića. Poslijediplomski studij umjetničkog usavršavanja, u klasi prof. Jakše Zlatara, završila je 2006. godine.

Za Gordanu Pavić može se reći da podjednakim umjetničkim žarom pristupa i pedagoškom radu s mladim glazbenicima, s kojima postiže značajne rezultate i sudjeluje u njihovom umjetničkom oblikovanju, i neprestanom radu na planu koncertne djelatnosti, koju njeguje svirajući solistički, komorno i kao umjetnički suradnik – klavirist.

 

Prodaja ulaznica:
(petak, 31. ožujka: 11 – 13 h i 17:30 – 19:30 h)
(subota, 1. travnja, 11 – 13 h)
(ponedjeljak, 3. travnja 17:30 – 18:30 h; od 18:30 h ispred koncertnog prostora)