Flash mobom na Narodnom trgu najavljen je službeni program festivala!
U subotu, 8. lipnja, na Narodnom trgu održala se najava nadolazećeg festivala KvART '19!

Tisuće posjetitelja prošlogodišnjeg KvartArt festivala značilo je samo jedno – ovo već tradicionalno predsezonsko događanje u Zadru mora dobiti svoj nastavak. I dobilo je! KvART '19 donosi nove aktivnosti, nove aktere, ali dobro znani entuzijazam i atmosferu!

Podsjećamo, ovogodišnje izdanje festivala u centar zbivanja stavlja stvaranje kao pokretačku snagu razvoja svakog pojedinca i društva. Moć kreiranja, stvaralački zanos i energija koja se pri tome oslobađa pokretač su pozitivnih društvenih promjena i izgradnje proaktivne zajednice. Zato KvART '19 u centar stavlja zonu za kreiranje, takozvani makerspace, u kojemu će svi koji navrate do kvarta imati prilike uključiti se, naučiti kako stvoriti nešto novo te iskoristiti vlastiti stvaralački potencijal.

Najava ovogodišnjeg festivala održala se u subotu, 8. lipnja, na Narodnom trgu izvedbom flash moba članova i članica Zadarskog plesnog ansambla, Udruge u Pokretu IN FLUX i drugih plesnih udruga, ali i zainteresiranih pojedinaca, na opće iznenađenje i oduševljenje svih prisutnih!

Josipa Štulić zaslužna je za koreografiju, a nakon pjesme Boogie Wonderland (Earth, Wind & Fire), uslijedio je dio u kojemu se pridružio znatan broj novih plesača koji su izveli robotski ples na pjesmu The Robots (Kraftwerk) kao najavu glavne teme ovogodišnjeg festivala - stvaranja!

Cijeli video najave festivala možete pogledati na službenoj Youtube stranici festivala.

Službeni program ovogodišnjeg izdanja festivala možete preuzeti kao dokument na dnu stranice ili preko sljedećeg linka: http://bit.do/kvart19program

Vidimo se u Kvartu!

 
 

Vezane fotografije

Vezani dokumenti

KvART_19_Program.pdf