E-pisarnica – uvjeti korištenja

Potpisom registracijskog obrasca, te pristupom podacima na web stranici eUredsko korisnik prihvaća niže navedene uvjete njihova korištenja.

Sadržaj i namjena

Podaci koji sadrži web stranica eUredsko službeni su podaci Grada Zadra i isključivo su informativnog karaktera te služe za osobnu upotrebu i ne smiju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećima. Pravovaljani dokumenti izdaju se u nadležnom Upravnom odjelu gradske uprave.

Uvjeti korištenja i odgovornost

Grad Zadar i Upravni odjel gradske uprave koji je kreirao dokument ne odgovara za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, nematerijalnu ili materijalnu štetu, gubitke ili troškove nastale kao rezultat upotrebe ili nemogućnosti upotrebe podataka koje pruža aplikacija. Korištenjem podataka koje pruža aplikacija eUredsko korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju njihovim korištenjem, te prihvaća koristiti podatke isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Zabranjeno je svako mijenjanje, umnožavanje, distribuiranje podataka, na bilo kojoj vrsti medija, sadržanih na web stranicama eUredsko Grad Zadra. Sadržaj stranica korisnik ne smije kopirati radi stvaranja baze podataka u elektroničkom ili drugom obliku te javno koristiti i distribuirati prema trećim osobama. Korisnik također ne smije preuzimati dizajn, slike, pozadinu i ostala programska i dizajnerska rješenja web stranice.

Grad Zadar obvezuje se da će prikupljene podatke registracijskog obrasca koristiti isključivo u svrhu prijave za eUredsko, te da se neće koristiti u druge svrhe bez prethodnog pisanog odobrenja.