Volonterski centar obilježio Međunarodni dan volontera
Volonterski centar obilježio Međunarodni dan volontera

Volonterski centar Zadar obilježio je Međunarodni dan volontera, 05.prosinca. Osim druženja, dodijeljene su i nagrade za volontere i organizacije koje su doprinijele razvoju i promociji volonterstva u 2014. godini. 

Za predani rad na području volontiranja nagrađena je Ivana Vinac,  dobitnica ovogodišnje nagrade "Volonterska ruka". Trenutačno je pomoćnica u vrtiću dječaku s autizmom, a sudjelovala je u brojnim akcijama. Volontira u sklopu udruge FRAMA - franjevačka mladež.  Volonterski centar nagradio je i Dom za odgoj djece i mladeži koji spretno organizira 38 volontera, a samo ove godine odradili su preko 800 volonterskih sati.

Brojni durgi volonteri i organizcaije dobili su plakete priznanja za svoj rad. U Zadarskoj županiji aktivnih je preko šest stotina volontera. Voditelj Volonterskog centra Zadra Josip Vidov zadovoljan je brojem volontera, no nedostaju koordinatora koji bi vodili određene projekte.

Vezane fotografije

Volonterski centar obilježio Međunarodni dan volontera Volonterski centar obilježio Međunarodni dan volontera Volonterski centar obilježio Međunarodni dan volontera Volonterski centar obilježio Međunarodni dan volontera Volonterski centar obilježio Međunarodni dan volontera Volonterski centar obilježio Međunarodni dan volontera