Više od 3000 prijavljenih za utrku Wings for life
Više od 3000 prijavljenih za utrku Wings for life

Ususret sportskoj utrci humanitarnog karaktera, Wings For Life World Run, koja će se 03. svibnja s početkom u 13 sati, po drugi put održati u Zadru kao jedinom gradu u Hrvatskoj, mnogi su se uključili u promociju utrke te su svojim prijavama na startnu listu dali punu podršku projektu.

Među brojnim pojedincima i kolektivima koji se nalaze na startnoj listi su između ostalih gradonačelnik Zadra, Božidar Kalmeta, igrač Real Madrida, Luka Modrić, reprezentativni vratar i trenutno naboljin vratar Lige Prvaka i Monaca, Danijel Šubašić. Košarkaški internacionalci Marko Popović i Rok Stipčević, kapetan nogometne reprezentacije Dario Srna, rukometaš i član Bešiktaša Ivan Ninčević, Krševan Santini iz daleke Ukrajine, a uskoro će im se pridružiti i NK Zadar sa stručnim stožerom na čelu sa bivšim Vatrenim i trenerom Igorom Štimcem te mnogobrojni kolektivi poput Elite Fitnessa, jedne od najbrojnijih skupina DŠR Relaks koja uz glavnog pokretača gđu Katju Pjacu ima i sudionicu koja je 31' godište, Nevenku Benini. Tu su još i Cross fitt Dite Zadarsko, Fitness centar Zadar, gimnazija Franje Petrića te mnogi drugi.

Broj sudionika prošao je brojku 3000 i uz ovakav nastavak Zadar bi mogao imati i rasprodanu. Od ovog tjedna prijave su moguće i u Infocentar TZ grada Zadra na Narodnom trgu, u volonterskom centru (kod Gospe od Zdravlja na Poluotoku) te na recepciji Hostela Forum također na Poluotoku.

Vezane fotografije

Više od 3000 prijavljenih za utrku Wings for life Više od 3000 prijavljenih za utrku Wings for life Više od 3000 prijavljenih za utrku Wings for life Više od 3000 prijavljenih za utrku Wings for life Više od 3000 prijavljenih za utrku Wings for life Više od 3000 prijavljenih za utrku Wings for life Više od 3000 prijavljenih za utrku Wings for life Više od 3000 prijavljenih za utrku Wings for life Više od 3000 prijavljenih za utrku Wings for life