Tribina "Omogućimo to putem EU fondova"
Tribina "Omogućimo to putem EU fondova"

U Maloj vijećnici Grada Zadra održana je tribina "Omogućimo to putem EU fondova" u organizaciji udruge OGI (Organizacija za građansku inicijativu). Udruga OGI je nositelj projekta kojem je glavni cilj informiranje građana o politikama EU i povećavanje iskoristivosti EU fondova kroz bolju obaviještenost i znanje o načinima i mogućnostima korištenja fondova. 

Ovaj projekt se provodio na području Slavonije i Dalmacije tijekom 2013. godine kroz niz aktivnosti. Ukupna mu je vrijednost 117.553,00 eura, od čega je udio sufinanciranja iz EU fondova iznosio 83.000 eura. Tribinu su održali direktorica Aleksandra Janjić i voditelj projekta Miroslav Petrović. Kroz projekt je razvijen i edukacijski software za pripremu projekata namijenjen udrugama i poduzetnicima koji nisu u mogućnosti polaziti organizirane tečajeve.

Vezane fotografije

Tribina "Omogućimo to putem EU fondova" Tribina "Omogućimo to putem EU fondova" Tribina "Omogućimo to putem EU fondova" Tribina "Omogućimo to putem EU fondova" Tribina "Omogućimo to putem EU fondova"