Sjećanje u svjetlosti svijeća
Sjećanje u svjetlosti svijeća
Na Narodnom trgu u spomen na žrtve Škarbnje i Vukovara.

Zadrani su se u petak, 18. studenog na dostojanstven način prisjeteili poginulih i stradalih u Škarbnji i Vukovaru. Tako su na Narodnom trgu članovi Udruge tjelesnih invalida Zadarske županije, već tradicionalno, organizirali paljenje svijeća i prigodni program u kojem su sudjelovali učenici zadarskih srednjih škola, a pridružili su im se i brojni građani.  Gradonačelnik Grada Zadra, Božidar Kalmeta sa suradnicima i ove je godine zapalio svijeću na Narodnom trgu u čast svim žrtvama Škarbnje i Vukovara i u spomen i zahvalnost svim poginulima za slobodu naše domovine Hrvatske.

Okupljeni na Narodnom trgu potom su formirali kolonu i uputili se prema Vukovarskoj ulici na Bilom Brigu gdje su duž cijele ulice postavili zapaljene svijeće i time poslali poruku zajedništva i jedno veliko hvala svima koji su svoje živote dali da bi nama danas bilo bolje te da se nikad ne zaboravi Škabrnja i Vukovar i njihova žrtva koju su položili za slobodnu Hrvatsku.

Vezane fotografije

Sjećanje u svjetlosti svijeća Sjećanje u svjetlosti svijeća Sjećanje u svjetlosti svijeća Sjećanje u svjetlosti svijeća Sjećanje u svjetlosti svijeća Sjećanje u svjetlosti svijeća Sjećanje u svjetlosti svijeća Sjećanje u svjetlosti svijeća Sjećanje u svjetlosti svijeća Sjećanje u svjetlosti svijeća Sjećanje u svjetlosti svijeća