Prijem za Hrvatsku liječničku komoru
Prijem za Hrvatsku liječničku komoru
Demografski atlas hrvatskog liječništva i Vukovarska bolnica.

Gradonačelnik sa suradnicima primio je predstavnike hrvatske liječničke komore- predsjednika dr. Trpimira Golužu, zamjenika dr. Antu Zvonimira Golema, dr. Ivu Lučića, te zadarske prerdstavnike komore, Dr. Petra Lozu i dr. Tomislava Dominisa.

Predstavili su mu dvije knjige izdane u organizaciji komore- Demografski atlas hrvatskog liječništva i Vukovarska bolnica- knjigu čiji je autor dr. Ivo Lučić i koju će predstaviti večeras na Zadarskom sveučilištu.

Predsjednik Hrvatske liječničke komore dr.Trpimir Goluža gradonačelniku Dukiću predstavio je projekt „Partnerstvo za zdravlje“, mjere za osnaživanje položaja liječnika u hrvatskom društvu, među kojima je i dio  poticajnih mjera stanogradnje koji ima za cilj zadržavanje liječnika u lokalnim sredinama.  Značaj projekta „Partnerstvo za zdravlje“ kojim Komora nastoji pridonijeti stvaranju poticajne radne sredine za liječnike na lokalnoj razini već je predstavljen i prepoznat u više hrvatskih gradova, a danas ga je podržao i gradonačelnik Grada Zadra Branko Dukić.

-Grad Zadar podupire sve mjere koje u konačnici imaju za rezultat bolju dostupnost i kvalitetniju zdravstvenu njegu za naše stanovnike. iz tog razloga želimo i da Komora podupre naše napore u uređenju onkološkog odjela i kupnje uređaja za zračenje, kako bi onkološki pacijenti u Zadru imali bolju skrb na lokalnoj razini.- istaknuo je gradonačelnik. 

 
 

Vezane fotografije

Prijem za Hrvatsku liječničku komoru Prijem za Hrvatsku liječničku komoru Prijem za Hrvatsku liječničku komoru Prijem za Hrvatsku liječničku komoru