Prijem u Maloj vijećnici za brončanog Stipu Žunića
Prijem u Maloj vijećnici za brončanog Stipu Žunića
Zamjenik Babić-radovi na novom bacalištu u ŠRC „Višnjik“ započet će kroz desetak dana i bit će napravljeno po svim suvremenim standardima.

U Maloj vijećnici Grada Zadra upiličeno je primanje za Stipu Žinića, osvajača bronačnog odličja u bacanju kule na otvorenom Svjetskom atletskom prvenstvu održanom u Londonu.

U ime gradonačelnika, Žunića su primili zamjenici Ante Babić i Jagoda Surać sa suradnicima.

- Dragi Stipe, iznimna mi je čast da te mogu primiti i pozdraviti i čestitati ti na tvom iznimnom sportskom uspjehu. Cijeli sam život pratio sport i danas ga pratim i da nisam sad u ulozi zamjenika gradonačelnika, bio bi sigurno na Narodnom trgu jer cijenim sport i uspjehe naših sportaša, istaknuo je ovom progodom zamjenik gradonačelnika Ante Babić. Zamjenik Babić ispričao je gradonačelnika Branka Dukića što nije mogao nazočiti večerašnjem primanju ali je najavio da će sljedećih dana biti prilike da ga pozdravi i sam gradonačelnik.

- Budući da je ovo tvoj dan i da smo svi mi ovdje radi tebe, želim ti još jednom čestitati i zahvaliti u ime gradonačelnika, gradske uprave i svih građana grada Zadra na tvom iznimnom uspjehu. Uvijek će ostati zapisano da si prvi Hrvat i Zadranin koji je osvojio medalju na Svjetskom prvenstvu u atletici, naglasio je Babić dodajući da se za neke medalje koje nisu zlatne kaže da imaju zlatni sjaj.

- To je možda floskula ali u tvom slučaju ova medalja sigurno ima zlatni sjaj. Ponosi smo što si naš sugrađanin i želimo ti svako dobro u daljnjoj karijeri, zaključio je zamjenik Babić.

Stipe Žunić zahvalio je na srdačnoj dobrodošlici i iskrenoj radosti svojih sugrađana te pozitivoj atmosferi koju su mu priredili na dočeku na Narodnom trgu.

- To se ne događa često. Ova medalja veliki je doprinos hrvatskoj atletici budući da je prva seniorska muška medalja na otvorenom Svjetskom prvenstvu u atletici u kojoj je konkurencija abnormalna. Mogu samo reći da osjećam ponos, sreću i zahvalnost, rekao je Žunić izrazivši nadu da će grad Zadar, koji ima toliko pozitivne atmosfere i talentiranih i vrijednih sportaša, omogućiti bacalište na kojem će, kad dođe iz Splita u Zadar, moći trenirati i uživati

Zamjenik Babić potvrdio je da će radovi na novom bacalištu u ŠRC „Višnjik“ započeti kroz desetak dana i da će bacalište biti napravljeno po svim suvremenim standardima.

- Teretana i bacalište su uvjeti koje trebam da bih mogao reći u Zadru sam kopletan i uživam i stoga mi je drago čuti da se na tome radi, zaključio je Stipe Žunić.

Vezane fotografije

Prijem u Maloj vijećnici za brončanog Stipu Žunića Prijem u Maloj vijećnici za brončanog Stipu Žunića Prijem u Maloj vijećnici za brončanog Stipu Žunića Prijem u Maloj vijećnici za brončanog Stipu Žunića Prijem u Maloj vijećnici za brončanog Stipu Žunića Prijem u Maloj vijećnici za brončanog Stipu Žunića Prijem u Maloj vijećnici za brončanog Stipu Žunića Prijem u Maloj vijećnici za brončanog Stipu Žunića Prijem u Maloj vijećnici za brončanog Stipu Žunića Prijem u Maloj vijećnici za brončanog Stipu Žunića Prijem u Maloj vijećnici za brončanog Stipu Žunića Prijem u Maloj vijećnici za brončanog Stipu Žunića