Počast poginulima za slobodu Hrvatske
Počast poginulima za slobodu Hrvatske

U Zadru je danas svečano obilježen Dan pobjede i domovinske zahvalnosti. Dan je započeo budnicom Gradske glazbe, a završit će svečanim vatormetom točno u ponoć. Pred Središnjim križem na Gradskom goblju poklonila su se mnogobrojna izlaslanstva i na taj način i na ovu 19-tu obljetnicu VRO "Oluja", odala dužno poštovanje svim braniteljima palima za slobodu domovine Hrvatske. 

Čestitajući svim građanima grada Zadra Dan pobjede, gradonačelnik Božidar Kalmeta je još jednom podsjetio na značaj ovog povijesnog događaja. - Ovo je poseban dan za nas, za sve Zadrane, jer je nemjerljiva uloga naših građana u stvaranju demokratske i neovisne Hrvatske u Domovinskom ratu, istaknuo je te je zajedno sa zamjenikom, Ivicom Vlakićem i pročelnikom UO za EU fondove, Šimom Erlićem, položio vijenac i zapalio svijeću u čast svim braniteljima Domovinskoga rata koji su dali život u obrani Hrvatske. 

Vezane fotografije

Počast poginulima za slobodu Hrvatske Počast poginulima za slobodu Hrvatske Počast poginulima za slobodu Hrvatske Počast poginulima za slobodu Hrvatske Počast poginulima za slobodu Hrvatske Počast poginulima za slobodu Hrvatske Počast poginulima za slobodu Hrvatske Počast poginulima za slobodu Hrvatske Počast poginulima za slobodu Hrvatske Počast poginulima za slobodu Hrvatske