Pink Wing stiže u Zadar
Pink Wing stiže u Zadar
Gradonačelnici Bandić, Kalmeta, Burić i Nekić predstavli jedinstveni gastro-turistički projekt Pink Wing.

Na konferenciji za novinare u hotelu Sheraton gradonačelnici Zagreba, Senja, Zadra i Šibenika - Milan Bandić, Darko Nekić, Božidar Kalmeta i Željko Burić predstavili su jedinstveni gastro-turistički projekt Pink Wing - karavanu luksuznih vozila koja će se od 17. do 19. lipnja po prvi puta održati u Hrvatskoj.

U petak, 17.lipnja 2016., u 12 sati ispred zgrade Hrvatskog narodnog kazališta krenut će veliki oktanski događaj koji će predstaviti svu ljepotu naše zemlje, rekao je gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić naglasivši kako je Zagreb kroz cijelu godinu otvoren za domaće i strane goste i kako se nada da će se događajima kao ova Utrka ponuda još više obogatiti.
Predstavnik Organizacijskog odbora Ping Wing-a Robert Bajs istaknuo je kako je riječ o projektu što okuplja poslovne ljude iz zemlje i inozemstva koji će, uz vozački doživljaj, kroz neke od najljepših hrvatskih krajolika iskusiti i vrhunsku gastro ponudu.
Gradonačelnik Senja, Darko Nekić kao posebnu vrijednost projekta ocijenio je suradnju četiri grada i povezivanje kontinentalne i primorske Hrvatske, dok je gradonačelnik Zadra, Božidar Kalmeta izrazio zadovoljstvo povećanjem turističke ponude. Kolona automobila vozit će po jednoj od najljepših cesta u Europi, koja je doprinijela da naše zemlja postane nezaobilazna svjetska turistička destinacija, dodao je šibenski gradonačelnik Željko Burić.
Uz gradove, Pink Wing podržava i Ministarstvo turizma kao i turističke zajednice gradova i Hrvatske. Kako se čulo, riječ je o dobro pripremljenom lifestyle turističkom projektu koji objedinjuje ljepote prirode, kulturnu baštinu i gastronomiju, koje će ljubiteljima automobila pružiti poseban doživljaj. Ovaj turističko-gastronomsko-sportski projekt okupit će 150 hrvatskih i inozemnih automobilskih entuzijasta.

Luksuzni automobili kreću 17. lipnja iz Zagreba do Senja te nastavljaju Jadranskom magistralom sve do Šibenika. Nakon Šibenika, karavana ekskluzivnih automobila u subotu kreće prema Zadru, gdje će se zaustaviti na Pozdravu Suncu. Navečer se svi sudionici vraćaju u Šibenik gdje slijedi luksuzna gala večera u hotelu "D-Resort" s humanitarnim karakterom, a nedjelja je rezervirana za doručak na tvrđavi Barone.

 

Vezane fotografije

Pink Wing stiže u Zadar Pink Wing stiže u Zadar Pink Wing stiže u Zadar Pink Wing stiže u Zadar Pink Wing stiže u Zadar Pink Wing stiže u Zadar