Otvoren KvartArt festival
Fotogalerija gallery
Festival traje od 02. do 17. lipnja 2017. godine iza Gradske knjižnice Zadar i bivše vojarne u ulici Stjepana Radića.

Večers je otvoren festival KvartArt Voštarnica 2017. koji će se održavatiti od 02. do 17. lipnja. Programom je obuhvaćeno niz radionica i aktivnosti edukativno-zabavnog karaktera kojima je cilj stvoriti kreativnu atmosferu unutar koje će nastajati nove ideje, nova poznanstva i novi projekti. 

KvartArt festival financira se sredstvima Europske unije i Grada Zadra u sklopu međunarodnog projekta „Living streets“ iz programa LIFE, a u kojemu je Grad Zadar projektni partner. Cilj projekta je promoviranje javnog prostora te podizanje razine svijesti o promišljanju ulica kao rezidencijalnih zona namijenjenih prvenstveno stanovnicima, susjedima i obiteljima koje žive u tim ulicama te ponovnom skretanju pažnje na ulicu koja je dvorište, prostor za druženje, upoznavanje i razonodu.

Cijeli program, kao i mapu lokacija na kojima će se aktivnosti održavati, možete pronaći u privitku, a informacije o novostima i najavama sudionika možete i dalje pratiti na službenoj Facebook stranici festivala - KvartArt