Otkrivanje spomen ploče i svečana akademija
Otkrivanje spomen ploče i svečana akademija
Spomen ploča na dan donošenja Odluke o sjedinjenu Istre, Rijeke, Zadra i otoka s maticom zemljom Hrvatskom

Na zgradi "Peglice" Udruga antifašističkih boraca i antifašista grada Zadra otkrila je  ploču u spomen na 75. obljetnicu  donošenja Odluke o sjedinjenu Istre, Rijeke, Zadra i otoka s maticom zemljom Hrvatskom. Otkrivanju ploče nazočili su gradonačelnik Branko Dukić, zamjenici Ante Babić i Jagoda Surać te pročelnici Neven Klarin i Mario Pešut. 

Nakon toga, u KOncertnoj dvorani Kneževe palače održana je svečana akademija na kojoj je gradonačelnik Branko Dukić sudjelovao kao izaslanik predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića.

 

Vezane fotografije

Otkrivanje spomen ploče i svečana akademija Otkrivanje spomen ploče i svečana akademija Otkrivanje spomen ploče i svečana akademija Otkrivanje spomen ploče i svečana akademija Otkrivanje spomen ploče i svečana akademija Otkrivanje spomen ploče i svečana akademija Otkrivanje spomen ploče i svečana akademija Otkrivanje spomen ploče i svečana akademija Otkrivanje spomen ploče i svečana akademija Otkrivanje spomen ploče i svečana akademija Otkrivanje spomen ploče i svečana akademija Otkrivanje spomen ploče i svečana akademija