Održan treći sastanak međunarodnog tima projekta enGAGING
Održan treći sastanak međunarodnog tima projekta enGAGING
Projekt enGAGING namijenjen je razvoju novih vještina poslovnih savjetnika.

FVB S.R.L. iz Italije bio je domaćin trećeg po redu sastanka međunarodnog projektnog tima projekta „enGAGING – Gamification as Applied Growth-Hacking and Incubating Method for improving New Ground-Based Skills in Start-uppers and Enterprises“ koji se održao od 8. do 9.rujna 2016. u Anconi.

Projekt enGAGING namijenjen je razvoju novih vještina poslovnih savjetnika, a polazeći od suvremenih trendova i mogućnosti razvoja poslovanja u skladu s razvojem informacijsko komunikacijskih tehnologija. Rezultati projekta će omogućiti razvoj vještina za poslovno savjetovanje baziranih na korištenju marketinških alata growth hackinga. Kombinacijom ovih alata i gamification koncepta projekt ima za cilj razviti nove i suvremene tehnike podučavanja i potpore poduzetnicima.

Sastanak je okupio predstavnike partnerskih organizacija iz Hrvatske, Italije, Slovenije, Ujedinjenog Kraljevstva i Portugala. Tijekom sastanka projektni partneri informirali su jedni druge o provedenim aktivnostima i realiziranim rezultatima u proteklom razdoblju, te utvrdili potrebne korake za provođenje daljnjih aktivnosti i rokove vezane za nastavak projekta.

Kao pilot aktivnost projekta održao se program obrazovanja i usavršavanja poslovnih savjetnika pod nazivom Gamification Academy od 5. do 9.rujna 2016. u Anconi. Program se provodio na engleskom jeziku. Sudionici su bili iz pet različitih europskih zemalja, od čega su Grad Zadar i Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA odabrali po dva sudionika. Cilj akademije je bio razviti nove vještine poslovnih savjetnika i marketinških stručnjaka povezanih sa growth hackingom. Sudionici su učili o gamificationu i growth hackingu te o njihovim alatima i procesima kako bi kasnije mogli prenijeti svoj novostečeno znanje na druge.Za vrijeme radionica koje su se održavale, sudionici su razvijali odabranu ideju kroz timski rad kao praktični dio primjene Gamification Academy.

Vrijednost projekta je 230.597,00 EUR-a i u potpunosti je financiran iz Erasmus + programa.

Vezane fotografije

Održan treći sastanak međunarodnog tima projekta enGAGING Održan treći sastanak međunarodnog tima projekta enGAGING Održan treći sastanak međunarodnog tima projekta enGAGING Održan treći sastanak međunarodnog tima projekta enGAGING Održan treći sastanak međunarodnog tima projekta enGAGING