Obavijest o rezultatima natječaja za umjetničko rješenje spomenika poginulim braniteljima u Zadru
Obavijest o rezultatima natječaja za umjetničko rješenje spomenika poginulim braniteljima u Zadru
1. nagrada - Tomislav Ostoja

Ocjenjivački sud u sastavu: prof. Mirko Vuco, akademski kipar, izv. prof. art Daniel Kovač, p.l.k., prof. Ivica Župan, povjesničar umjetnosti, prof. Krešimir Rogina, d.i.a., prof. Radovan Dunatov, pročelnik Upravnog odjela za kulturu i sport Grada Zadra, Anita Šare, predsjednica Udruge udovica hrvatskih branitelja domovinskog rata, Tonka Bajlo, tajnica Udruge roditelja poginulih branitelja domovinskog rata zadarske županije, donio je 4. studenog 2015. godine.

Odluku o rezultatima Natječaja i raspodjeli nagrada kako slijedi:

 

I. NAGRADA

u neto iznosu od 30.000,00 kn dodjeljuje se radu pod šifrom “21”

AUTOR: Tomislav Ostoja

 

II. NAGRADA

u neto iznosu od 20.000,00 kn dodjeljuje se radu pod šifrom “4”

AUTOR: Marko Gugić

 

III. NAGRADA

u neto iznosu od 10.000,00 kn dodjeljuje se radu pod šifrom “9”

AUTOR: Josip Bosnić

 

POSEBNO PRIZNANJE Ocjenjivačkog suda

dodjeljuje se radu pod šifrom “1”

AUTOR: Petar Barišić

 

Svi natjecateljski radovi bit će predstavljeni na izložbi u gradu Zadru u Muzeju antičkog stakla od 12.-16.12.2015. Otvorenje izložbe je 12.12. u 12 sati.

Svi natjecatelji zaprimit će poštom na dostavljenu adresu za obavijest presliku Odluke Gradonačelnika Grada Zadra o rezultatima natječaja te presliku Protokola o radu Ocjenjivačkog suda u kojem se nalaze obrazloženja za svaki natječajni rad.

Grad Zadar i Hrvatsko društvo likovnih umjetnika zahvaljuju se svim umjetnicima na sudjelovanju i upućuju čestitke nagrađenim i pohvaljenim autorima.

Prilog:

Obavijest o rezultatima

Vezane fotografije

Obavijest o rezultatima natječaja za umjetničko rješenje spomenika poginulim braniteljima u Zadru Obavijest o rezultatima natječaja za umjetničko rješenje spomenika poginulim braniteljima u Zadru Obavijest o rezultatima natječaja za umjetničko rješenje spomenika poginulim braniteljima u Zadru Obavijest o rezultatima natječaja za umjetničko rješenje spomenika poginulim braniteljima u Zadru Obavijest o rezultatima natječaja za umjetničko rješenje spomenika poginulim braniteljima u Zadru