Gradonačelnik obišao građane u MO Gaženica
Gradonačelnik obišao građane u MO Gaženica
Gradonačelnik i suradnici na Sinjoretovu

U ponedjeljak, 30. rujna u popodnevnim satima gradonačelnik Branko Dukić sa suradnicima obišao je građane u MO Gaženica, saslušao njihove zahtjeve i prijedloge za poboljšanje uvjeta života u tom gradskom kvartu. 
Jedan od prijedloga je i promjena imena mjesnog odbora u Sinjoretovo, što je podržala većina nazočnih građana. Također, predsjednik i članovi mjesnog odbora pokazali su gradonačelniku potencijalne lokacije za izgradnju malonogometnog igrališta, za što će Grad najprije morati stvoriti prostorne-planske preduvjete, a zatim i imovnsko pravne, što bi se sve moglo riješiti tijekom 2020. godine. Ostali prijedlozi su bili vezani uz prometnu regulaciju i usporavanje prometa, izgradnju kanalizacijske mreže, progušćivanje javne rasvjete, sređivanje stanja s kućnim brojevima u kvartu i slično. Resorni pročelnici su zabilježili sve primjedbe u svojim domenama te će ih uvrstiti u svoje planove za iduće proračunsko razdoblje.  
Uz gradonačelnika su u ime grada bili zamjenik Ante Babić, te pročelnici Darko Kasap, Dolores Grdović Kalmeta, Šime Erlić, Robertino Dujela i Joso Nekić.

Vezane fotografije

Gradonačelnik obišao građane u MO Gaženica Gradonačelnik obišao građane u MO Gaženica Gradonačelnik obišao građane u MO Gaženica Gradonačelnik obišao građane u MO Gaženica Gradonačelnik obišao građane u MO Gaženica Gradonačelnik obišao građane u MO Gaženica