Ferdo Milin izbornik U-19 nogometne reprezentacije
Ferdo Milin izbornik U-19 nogometne reprezentacije

Gradonačelnik Božidar Kalmeta sa suradnicima, pročelnikom za šport i kulturu Radovanom Dunatovom i njegovom pomoćnicom, Snježanom Jurinić, primio je danas u maloj vijećnici Ferda Milina. Povod prijema bilo je njegovo imenovanje za izbornika hrvatske nogometne U-19 reprezentacije. 

-Ovo je prvi puta da je jedan Zadranin, usto i tako mlad, izbornik nogomentne reprezentacije i zbog toga vam čestitamo i izražavamo svoju podršku. Čast je to za vas i cijeli grad, a očekujemo i vašu pomoć u razvijanju sportskog turizma u Zadru-rekao je gradonačelnik. 
Ferdo Milin je zahvalio na pozivu na prijem, istaknuvši kako je počašćen time što ima priliku sjediti na mjestu gdje su prije njega sjedili brojni istaknuti i uspješni ljudi. Mjesto izbornika mu je i čast i velika odgovornost, jer ima priliku odvesti svoju reprezentaciju na europsko prvenstvo u Grčku.

Razgovarali su i o mogućnostima razvoja sportske, pretežito nogometne infrastrukture u Zadru, koja bi koristila i lokalnim igračima, ali i bila okosnica razvoja sportskog turizma i organiziranja nogometnih kampova, za što Zadar ima brojne predispozicije.

Vezane fotografije

Ferdo Milin izbornik U-19 nogometne reprezentacije Ferdo Milin izbornik U-19 nogometne reprezentacije Ferdo Milin izbornik U-19 nogometne reprezentacije Ferdo Milin izbornik U-19 nogometne reprezentacije