enGAGING sastanak u Portugalu
enGAGING sastanak u Portugalu
Projekt za razvoj vještina poslovnih trenera u pružanju potpore poduzetnicima.

Prostor zgrade Sociedade Portugesa de inovacao (SPI) u Portu (Portugal) bio je mjesto drugog sastanka međunarodnog projektnog tima projekta „enGAGING – Gamification as Applied Growth-Hacking and Incubating Method for improving New Ground-Based Skills in Start-uppers and Enterprises“ koji se održao od 21. do 22.travnja 2016.

Sastanak je okupio predstavnike partnerskih organizacija iz Bugarske, Slovenije, Ujedinjenog Kraljevstva, Italije i domaćina sastanka Portugala. Ovo međunarodno partnerstvo će omogućiti odgovarajući okvir za razmjenu iskustava, inovativnih praksi, metodologija te projektnih rezultata.

Tijekom sastanka projektni partneri informirali su se o provedenim aktivnostima i realiziranim rezultatima u proteklom razdoblju, dogovarali su aktivnosti i rokove za nastavak projekta te raspravljali potrebnim koracima za provođenje diseminacijskog plana. Osim toga, dogovorene su procedure i dokumentacija nužna za financijsko izvještavanje prema projektnom koordinatoru Agenciji za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA iz Hrvatske i Agenciji za mobilnosti i programe Europske unije.

Projekt pomaže razvoju vještina poslovnih trenera u pružanju potpore poduzetnicima vodeći računa o specifičnim potrebama pojedinih poduzetnika. Nadalje, projekt će omogućiti razvoj novih tehnika podučavanja i poslovnog razvoja koji ima uporište u nekonvencionalnom pristupu temeljenom na elementima strukturiranih igara, kao što su strategija, taktika, ciljevi, pravila, bodovanja, razine i slično. U skladu s tim, potrebno je razvijati nove i suvremene tehnike podučavanja i potpore poduzetnicima.

Vrijednost projekta je 230.597,00 EUR-a a, trajat će do listopada 2017. godine, a u cijelosti je financiran iz programa Erasmus+.

 

Vezane fotografije

enGAGING sastanak u Portugalu enGAGING sastanak u Portugalu enGAGING sastanak u Portugalu