EE tim Grada Zadra savjetovao građane o uštedi energije
EE tim Grada Zadra savjetovao građane o uštedi energije
Savjetovanje građana u sklopu kampanje ''Više energije – manji račun''.

U okviru 5. tjedna energetske učinkovitosti Grada Zadra, u ponedjeljak 26. rujna 2016. godine na Narodnom trgu  u vremenu od 10:00 do 12:00 sati, EE tim Grada Zadra  (Tim energetske učinkovitosti Grada Zadra) savjetovao je građane o mogućnostima uštede energije u vlastitom domu, kao i mogućnostima sufinanciranja energetske obnove obiteljskih kuća i višestambenih zgrada.

Savjetovanje građana provedeno je u sklopu kampanje ''Više energije – manji račun''  u okviru EU projekta CB-GREEN, a građanima su tom prigodom podijeljene i LED žarulje te promotivni i edukativni materijali .

Projekt CB-GREEN; prekogranično-zeleno, obnovljivo i energetski učinkovito umrežavanje je odabran za sufinanciranje u sklopu IPA prekograničnog programa Hrvatska - Bosna i Hercegovina 2007. - 2013., provodi se od 1.4.2015. do 31.3. 2017. godine, i ukupno je vrijedan 499.066,54 eura, a Grad Zadar je funkcionalni Nositelj projekta. 

Sljedeća kampanja ''Više energije – manji račun'' odnosno savjetovanje građana održat će se 1. listopada 2016. godine na Forumu od 10:00 do 12:00 sati u sklopu Sajma energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije.

Stoga, pozivamo sve građane da posjete štand EE tima Grada Zadra gdje će dobiti informacije o mogućnostima uštede i sufinanciranja energetske obnove vlastitog doma.

Vezane fotografije

EE tim Grada Zadra savjetovao građane o uštedi energije EE tim Grada Zadra savjetovao građane o uštedi energije EE tim Grada Zadra savjetovao građane o uštedi energije