Dodijeljene Zlatne plakete najuspješnijim gospodarstvenicima u 2014.
Dodijeljene Zlatne plakete najuspješnijim gospodarstvenicima u 2014.
Svečana sjednica HGK Županijske komore Zadar

Spot i moda iz Zadra, Paška sirana iz Paga i LTH metalni lijev iz Benkovca dobitinici su Zlatnih plaketa HGK Županjiske komore Zadar za osobita postignuća u gospodarskom poslovanju u 2014. godini.  Predstavnicima tvrki priznanja su uručena da danšnoj svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća.

Čestitajući laureatima, predsjednik HGK Županijske komore Zadar, Dario Jurin istaknuo je kako svi pokazatelji govore kako je zadarsko gospodarstvo izašlo iz recesije te najavljuju da će i ova 2015. godina biti dobra. –Zadarska županija bilježi od svog osnutka bilježi kako ukupan najveći broj zaposlenih tako i zaposlenih u gospodarstvu.  Rezultat je to, prije svega, rada i zalaganja zadarskih gospodarstvenika, kazao je Jurin.

Čestitajući svim gospodarstvenicima na odličnim rezultatima, gradonačelnik Grada Zadra, Božidar Kalmeta istaknuo je kako je gospodarstvo temelj svake države. - Da je bilo boljeg gospodarskog okruženja u Zadru u posljednje četiri godine i nekih stvari koje vama idu u priilog, zasigurno bi rezultati bili i bolji. Tako da su primjerice, institucije u Zadru ostale na razini centra vama bi bilo lakše poslovati. Da nije brodska linija Zadar - Ancona svedena na dva mjeseca, lakše bi bilo poslovati s Italijom i Europom. Veliki problem gospodarstvenicima predstavlja i ukinuti cargo promet. Nadalje,  da nisu smanjena sredstva za sufinanciranje niskortraifnih aviokompanija  ne bi morali grad, županija i gospodarstvenici to nadoknađivati i imati dodatne troškove,  a znamo koliko je dobroga Ryanair donio zadarskom turizmu  i šire. Bezbroj je  takvih primjera ali tim je vaš uspjeh još veći, kazao je gradonačelnik te dodao da je javnoj upravi zadatak da bude  servis gospodarstvenicima i da pomogne koliko može kako bi svi skupa dogodine bili još bolji.

Vezane fotografije

Dodijeljene Zlatne plakete najuspješnijim gospodarstvenicima u 2014. Dodijeljene Zlatne plakete najuspješnijim gospodarstvenicima u 2014. Dodijeljene Zlatne plakete najuspješnijim gospodarstvenicima u 2014. Dodijeljene Zlatne plakete najuspješnijim gospodarstvenicima u 2014. Dodijeljene Zlatne plakete najuspješnijim gospodarstvenicima u 2014. Dodijeljene Zlatne plakete najuspješnijim gospodarstvenicima u 2014. Dodijeljene Zlatne plakete najuspješnijim gospodarstvenicima u 2014. Dodijeljene Zlatne plakete najuspješnijim gospodarstvenicima u 2014.