Grad Zadar organizirao je Dane izvannastavnih aktivnosti osnovnih škola Grada Zadra 8. i 9. lipnja 2011. godine pod motom Bogatstvo različitosti. U srijedu 8. lipnja 2011. godine na ulicama i trgovima Poluotoka od 10 do 13 sati škole su se predstavile pjesmom, plesom, glumom, ali i svim drugim oblicima izražavanja koje se provode kroz školske izvannastavne aktivnosti. Na svečanosti u Hrvatskom narodnom kazalištu 9. lipnja 2011. godine gradonačelnik Zvonimir Vrančić uručio je učenicima i njihovim mentorima koji su na državnim natjecanjima osvojili prvo, drugo ili treće mjesto pohvalnice, zahvalnice i prigodne poklone. Učenici i njihovi mentori pripremili su raznolik program kojim su se predstavili javnosti.

Grad Zadar organizirao je Dane izvannastavnih aktivnosti osnovnih škola Grada Zadra  8. i 9. lipnja 2011. godine pod motom Bogatstvo različitosti.

U srijedu 8. lipnja 2011. godine na ulicama i trgovima Poluotoka od 10 do 13 sati škole su se predstavile pjesmom, plesom, glumom, ali i svim drugim oblicima izražavanja koje se provode kroz školske izvannastavne aktivnosti.

Na svečanosti u Hrvatskom narodnom kazalištu 9. lipnja 2011. godine gradonačelnik Zvonimir Vrančić uručio je učenicima i njihovim mentorima koji su na državnim natjecanjima osvojili prvo, drugo ili treće mjesto pohvalnice, zahvalnice i prigodne poklone.Učenici i njihovi mentori pripremili su raznolik program kojim su se predstavili javnosti.

Na županijskim najtecanjima prvo, drugo i treće mjesto osvojilo je 368 učenika uz podršku i stručnu pomoć 67 mentora.

Na državnim natjecanjima 70 učenika osvojilo je prva tri mjesta, a pratio ih je 21 mentor.

 

 

Vezane fotografije

Dani izvannastavnih aktivnosti osnovnih škola Dani izvannastavnih aktivnosti osnovnih škola Dani izvannastavnih aktivnosti osnovnih škola Dani izvannastavnih aktivnosti osnovnih škola Dani izvannastavnih aktivnosti osnovnih škola