KLASA:  112-01/14-01/04

URBROJ: 2198/01-5-14-4

Zadar, 18. veljače 2014.

 

 

 

 

Sukladno članku 19. i 22. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj ( regionalnoj ) samoupravi ( NN 86/08 i 61/11), Povjerenstvo za prijam u službu na neodređeno vrijeme u Upravni odjel za provedbu dokumenata prostornog uređenja i građenja Grada Zadra na radno mjesto viši stručni suradnik II (2 izvršitelja)- za građevinske i ostale postupke objavljuje

 

 

 

POZIV NA PRETHODNU PROVJERU ZNANJA I SPOSOBNOSTI

 

                                   ( PISANO TESTIRANJE )

 

 

            Pisano testiranje će se održati dana 24. veljače 2014. godine u 14 sati u Velikoj vijećnici Grada Zadra, Narodni trg 1.

            Na testiranje je potrebno ponijeti osobnu iskaznicu ili putovnicu, te kemijsku olovku.Testiranju mogu pristupiti svi kandidati koji su podnijeli prijavu, a koji nisu dobili obavijest da to ne mogu učiniti jer ne udovoljavaju formalnim uvjetima natječaja, te da su im prijave nepotpune i nepravodobne.

           

Smatra se da je kandidat koji se navedenog dana ne odazove u naznačeni sat testiranja, povukao prijavu na natječaj. Ne postoji mogućnost naknadnog pisanog testiranja bez obzira na razloge koji priječe da se testiranju pristupi u naznačeno vrijeme. 

 

            Testiranje se boduje određenim brojem bodova od 1 do 10. S kandidatom koji ostvari najmanje 50 % bodova na pisanom testiranju obavit će se i intervju, a o terminu intervjua obavijestiti će ih nadležno Povjerenstvo, po obavljenom pisanom testiranju.

 

            Ovaj poziv objavljuje se na web stranici i na oglasnoj ploči Grada Zadra.

 

            Povjerenstvo za provedbu natječaja za prijem u službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto viši stručni suradnik II - za građevinske i ostale postupke.