KLASA:     112-01/14-01/08

URBROJ;  2198/01-4-14-4

Zadar,      25.ožujka 2014.godine

 

Sukladno članku 19. i 22. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj ( regionalnoj ) samoupravi ( NN 86/08 i 61/11), Povjerenstvo za prijam u službu  za  provedbu oglasa na radno mjesto  višeg stručnog suradnika II za pravne, građevinske i ostale postupke  na određeno vrijeme u  Upravni odjel za provedbu dokumenata prostornog uređenja i građenja  Grada Zadra (1 izvršitelj/ica) objavljuje

 

POZIV NA PRETHODNU PROVJERU ZNANJA I SPOSOBNOSTI

( PISANO TESTIRANJE )

 

Pozivaju se kandidati koji su se prijavili na oglas   za prijam u službu u Upravni odjel za provedbu dokumenata prostornog uređenja i građenja  Grada Zadra na radno mjesto  višeg stručnog suradnika II za pravne, građevinske i ostale postupke  na određeno vrijeme  (1 izvršitelj/ica),  a koji udovoljavaju formalnim uvjetima oglasa da pristupe u ponedjeljak  31. ožujka 2014.godine u 14,00 sati na pisano testiranje koje će se održati u Velikoj vijećnici Grada Zadra, Narodni trg 1. Kandidatima  koji ne udovoljavaju formalnim uvjetima oglasa dostavljena je pisana obavijest (te su obaviješteni i  telefonom) o razlozima  zbog kojih se ne smatraju kandidatima prijavljenim na oglas.

Kandidati koji pristupe testiranju dužni su sa sobom donijeti identifikacijsku ispravu na uvid i kemijsku olovku.

Smatra se da je kandidat koji se  navedenog dana ne odazove u naznačeni  sat testiranja , povukao prijavu na oglas.

Ne postoji mogućnost naknadnog pisanog testiranja bez obzira na razloge koji priječe da se testiranju pristupi u naznačeno vrijeme.

Testiranje se boduje određenim brojem bodova od 1 do 10. Intervju se provodi samo s kandidatima koji su ostvarili najmanje 50% iz svakog dijela provjere znanja.

Po obavljenom pisanom testiranju Povjerenstvo će odrediti termin provođenja intervjua.

Ovaj poziv objavljuje se na web stranici i na oglasnoj ploči Grada Zadra.

 

Povjerenstvo za  provedbu oglasa za prijam u službu  u  Upravni odjel za provedbu dokumenata prostornog uređenja i građenja Grada Zadra na radno mjesto  višeg stručnog suradnika II za pravne, građevinske i ostale postupke  na određeno vrijeme