KLASA:     112-01/15-01/09

URBROJ:  2198/01-4-15-4

Zadar,       13.ožujka 2015. godine

 

Sukladno članku 20.stavak 4.Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj ( regionalnoj ) samoupravi ( NN 86/08 i 61/11), Povjerenstvo za  provedbu oglasa  za prijam u službu na radno mjesto  višeg stručnog suradnika II pravne struke na  određeno vrijeme (6 mjeseci) u Upravni odjel za prostorno uređenje i graditeljstvo Grada Zadra  (1 izvršitelj/ica) objavljuje

 

POZIV NA PRETHODNU PROVJERU ZNANJA I SPOSOBNOSTI

( PISANO TESTIRANJE )

 

Kandidati prijavljeni  na oglas  za prijam u službu na radno mjesto  viši stručni suradnik II pravne struke na određeno vrijeme u Upravni odjel za prostorno uređenje i graditeljstvo  Grada Zadra  objavljen na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje-područne službe  Zadar , dana 02.travnja  2015.godine s istekom roka za prijave na oglas dana 10.travnja  2015.godine, pozivaju se  da pristupe pisanom  testiranju koje će se održati dana 20.travnja 2015.godine s početkom  u 9,00 sati u Velikoj vijećnici Grada Zadra, Narodni trg 1, Zadar.

Kandidatima  koji ne  udovoljavaju formalnim uvjetima iz oglasa uz obavijest telefonom poslana je pisana obavijest o razlozima zbog kojih ne mogu pristupiti prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti.

Kandidati koji pristupe pisanom testiranju dužni su sa sobom donijeti identifikacijsku ispravu na uvid i kemijsku olovku.

Smatra se da je kandidat koji se navedenog dana ne odazove u naznačeni  sat testiranja , povukao prijavu na oglas  i ne smatra se kandidatom prijavljenim na oglas.

Ne postoji mogućnost naknadnog pisanog testiranja bez obzira na razloge koji priječe da se testiranju pristupi u naznačeno vrijeme. Pisano  testiranje se sastoji od provjere znanja iz pravnih izvora objavljenih na web- stranici Grada Zadra.

Vrijeme provođenja intervja s kandidatima koji ostvare  najmanje 50% bodova  iz provjere znanja putem pisanog testiranja obaviti će se u dogovoru s kandidatima.

 

Ovaj poziv objavljuje se na web stranici i na oglasnoj ploči Grada Zadra.

 

Postupak testiranja i intervjua provodi Povjerenstvo za provedbu oglasa