KLASA:     112-01/15-01/13

URBROJ:  2198/01-4-15-4

Zadar,      5.svibnja 2015.godine

 

Sukladno članku 20.stavak 4.Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj ( regionalnoj ) samoupravi ( NN 86/08 i 61/11), Povjerenstvo za  provedbu oglasa  za prijam   u službu na radno mjesto  komunalnog redara (5 izvršitelja/ica)  na  određeno vrijeme (6 mjeseci) u Upravni odjel za komunalne djelatnosti   Grada Zadra  objavljuje

 

POZIV NA PRETHODNU PROVJERU ZNANJA I SPOSOBNOSTI

( PISANO TESTIRANJE )

 

Kandidati prijavljeni  na oglas  za prijam u službu na radno mjesto  komunalnog redara na određeno vrijeme  (6 mjeseci)  (5 izvršitelja/ica) radi obavljanja poslova čiji se opseg privremeno povećao u Upravni odjel za komunalne djelatnosti  Grada Zadra  objavljen na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje-područne službe  Zadar , dana 04.svibnja 2015.godine s istekom roka za prijave na oglas dana 12.svibnja 2015.godine, koji udovoljavaju formalnim uvjetima oglasa pozivaju se  da pristupe pisanom  testiranju koje će se održati dana 18.svibnja 2015.godine s početkom  u 9,00 sati u Velikoj vijećnici Grada Zadra, Narodni trg 1, Zadar. Kandidati koji ne udovoljavaju formalnim uvjetima oglasa biti će obaviješteni o razlozima neudovoljavanja telefonom i pisanim putem i ne mogu pristupiti prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti.

Kandidati koji pristupe pisanom testiranju dužni su sa sobom donijeti identifikacijsku ispravu na uvid i kemijsku olovku.

Smatra se da je kandidat koji se navedenog dana ne odazove u naznačeni  sat testiranja , povukao prijavu na oglas  i ne smatra se kandidatom prijavljenim na oglas.

Ne postoji mogućnost naknadnog pisanog testiranja bez obzira na razloge koji priječe da se testiranju pristupi u naznačeno vrijeme. Pisano  testiranje se sastoji od provjere znanja iz pravnih izvora objavljenih na web- stranici Grada Zadra.

Vrijeme provođenja intervja s kandidatima koji ostvare  najmanje 50% bodova  iz provjere znanja putem pisanog testiranja obaviti će se u dogovoru s kandidatima.

 

Ovaj poziv objavljuje se na web stranici i na oglasnoj ploči Grada Zadra.

 

Postupak testiranja i intervjua provodi Povjerenstvo za provedbu oglasa