Oglas za prijam u službu
Oglas za prijam u službu

KLASA:     112-01/17-01/25

URBROJ:  2198/01-11-17-3

Zadar,       04.srpnja 2017.godine

Pročelnik Upravnog odjela za financije Grada Zadra  objavio je dana 04.srpnja  2017.godine kod Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Područni ured Zadar   oglas za prijam u službu na radno mjesto u djelokrugu poslova referenta za računovodstvo. Služba se zasniva na određeno vrijeme,   na razdoblje od šest mjeseci,  zbog obavljanja privremenih poslova.

Opis poslova i zadaća radnog mjesto referenta za računovodstvo:

  • prikuplja podatke za razrez gradskih poreza,
  • izrađuje rješenja,
  • obavlja računovodstvene poslove vezane za knjiženje analitike gradskih poreza, naknada, ugovora i sl.;
  • evidentira promjene u analitici osnovnih sredstava, te vodi potrebne pomoćne evidencije   

PRAVNI IZVORI ZA PROVJERU ZNANJA

  1. Statut Grada Zadra ( GGZ 9/09, 28/10, 3/13, 9/14, 2/15-pročišćeni tekst)
  2. Zakon o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj(regionalnoj) samoupravi –NN86/08, 61/11,
  3. Zakon o lokalnim porezima ( NN 115/16)

Koeficijent složenosti poslova radnog mjesta referent za računovodtsvo iznosi 1,536  uz osnovicu za izračun plaće - 3.642,65 kuna bruto.

Za kandidate prijavljene na oglas koji  ispunjavaju formalne uvjete  provest će se testiranje  radi provjere znanja i sposobnosti  putem pisanog testiranja i intervjua. Za svaki dio provjere kandidatima se dodjeljuje  broj bodova od 1 do 10.

Intervju će biti proveden samo s kandidatima koji su ostvarili najmanje 50 % ukupnog broja bodova na pisanom testiranju. Vrijeme održavanja prethodne provjere znanja i sposobnosti kandidata (pisano testiranje i intervju)  bit će objavljeno na ovoj web stranici, te na oglasnoj ploči u predvorju Grada Zadra, Narodni trg 1, najmanje pet dana prije održavanja provjere. Prijave na oglas  podnose se neposredno u pisarnici Gradske uprave Grada Zadra na adresi Narodni trg 1  ili poštom na adresu: Grad Zadar, Narodni trg 1, Upravni odjel za gradsku samoupravu i opće poslove - Odsjek za kadrovske poslove u  roku od 8 dana od dana objave  kod Hrvatskog zavoda za zapošljavanje  odnosno do 12. srpnja 2017.godine. O rezultatima oglasa kandidati će biti obaviješteni u zakonskom roku.

Po izvršnosti rješenja o prijmu u službu, kandidatima koji ne budu primljeni putem pošte biti će  vraćena dokumentacija priložena prijavi.

Kandidat može tijekom oglasnog   postupka pisanim putem povući prijavu.

POVJERENSTVO ZA PROVEDBU OGLASA