Grad Zadar objavljuje Natječaj za javno prikupljanje prijava za dodjelu bespovratnih sredstava Grada Zadra i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost radi zajedničkog sufinanciranja povećanja energetske učinkovitosti u zgradarstvu – obiteljskim kućama na području Grada Zadra u 2013. godini.

Na temelju pristiglih prijava i utvrđenih kriterija izvršit će se odabir prijava za sufinanciranje u iznosu 52% prihvatljivih troškova po kućanstvu odnosno 12% od strane Grada Zadra, a 40% od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i to:

a)     17 projekata povećanja toplinske zaštite vanjske ovojnice i/ili zamjene postojeće i ugradnje nove energetski učinkovite stolarije sufinancirati će se u iznosu 52% prihvatljivih troškova, a najviše do 39.000,00 kuna po projektu.

b)     3 projekta nabave i ugradnje kotla na drvnu biomasu sufinancirat će u iznosu 52% prihvatljivih troškova, a najviše do 15.600,00 kuna po projektu.

Pozivaju se građani da dostave prijave za sufinanciranje u roku 30 dana od dana objave Natječaja na Internet stranici Grada Zadra odnosno 26. kolovoza 2013. godine.

 

više o natječaju možete naći na poveznici: 

http://www.grad-zadar.hr/natjecaj-za-sufinanciranje-povecanja-energetske-ucinkovitosti-u-zgradarstvu--obiteljskim-kucama-na-podrucju-grada-zadra-u-2013-godini-714/