JAVNI POZIV
JAVNI POZIV

REPUBLIKA HRVATSKA

Zadarska županija

Grad Zadar

Upravni odjel za provedbu dokumenata prostornog uređenja i građenja  

KLASA: UP/I-350-05/16-01/000022

URBROJ: 2198/01-5-16-0002

Zadar, 02.09.2016.

 

Grad Zadar, upravni odjel za provedbu dokumenata prostornog uređenja i građenja, temeljem članka 141. st. 2.  i čl. 142. st. 1.  Zakona o prostornom uređenju i (NN 153/13), u postupku izdavanja lokacijske dozvole, objavljuje

JAVNI POZIV

podnositelju zahtjeva,  vlasnicima nekretnina za koju se izdaje lokacijska dozvola i nositeljima drugih stvarnih prava na toj nekretnini,  za koju se izdaje lokacijska dozvola, radi uvida u  spis predmeta .

Investitor: Grad Zadar, Narodni Trg 1,

Naziv, vrsta i lokacija građevine: izgradnju dijela ulice Put Stanova u dužini 500 m od raskrižja  s ulicom Domovinskog rata do  kraja  ulice, tj. do spoja s Janjevskom, odnosno Dubrovačkom  ulicom, (izgradnja prometnice, odvodnje, vodovoda, javna rasvjeta te DTK kanalizacija).

Uvid u spis predmeta može se izvršiti dana  20. 09. 2016. g. u 9 sati, na lokaciji Pod bedemom 1a, Zadar  prvi kat (zgrada trgovačkog centra na tržnici ).

Pozivu se može odazvati stranka osobno ili putem svoga opunomoćenika, a na uvid treba donijeti dokaz o svojstvu stranke u postupku. Lokacijska dozvola može se izdati i ako se stranka ne odazove ovom pozivu.

Stranka koja se odazove pozivu nadležnoga upravnog tijela za uvid, dužna je dokazati da ima svojstvo stranke (osobi koja ne dokaže svojstvo stranke uskratit će se mogućnost uvida u glavni projekt radi izjašnjenja)  .