Dobitnicima drugog kruga nagradne igre "Energiju uštedi i nagrade zavrijedi" dodijeljeni kuponi za preuzimanje nagrade
Dobitnicima drugog kruga nagradne igre "Energiju uštedi i nagrade zavrijedi" dodijeljeni kuponi za preuzimanje nagrade
U sklopu EU projekta FIESTA

Dana 6. lipnja 2017. godine u Maloj vijećnici Grada Zadra održana je dodjela nagradnih kupona za preuzimanje nagrade dobitnika drugog kruga nagradne igre "Energiju uštedi i nagrade zavrijedi" čije izvlačenje je održano 27. svibnja 2017. godine u Gradskoj loži.

Nagradna igra "Energiju uštedi i nagrade zavrijedi" provedena je u okviru EU projekta FIESTA – Families Intelligent Energy Saving Targeted Action (Promicanje inteligentnih energetskih ušteda u obiteljima) čiji cilj je ušteda energije u kućanstvima s djecom promjenom njihova ponašanja na način da učinkovitije koriste svoje sustave grijanja i hlađenja, kao i poticanje da koriste one energetski učinkovitije.

Fond nagrada za drugi krug nagradne igre "Energiju uštedi i nagrade zavrijedi" iznosio je 25.731,00 kn (uključen PDV), a kupone za preuzimanje nagrade dobitnicima je uručio Darko Kasap, pročelnik UO za prostorno uređenje i graditeljstvo Grada Zadra u čijoj je nadležnosti provedba Projekta.

Ukupna vrijednost projekta FIESTA iznosi 2.379.827 eura, od čega EU sufinancira iznos od 1.784.870 eura, odnosno 75 %. Predviđeni budžet za Grad Zadar iznosi 79.298 eura, od čega EU sufinancira iznos od 59.474,00 eura.

Provedba Projekta započela je 1. listopada 2014. godine i trajat će do 30. rujna 2017. godine, odnosno 36 mjeseci, a sufinancira se iz programa CIP Intelligent Energy – Europe (CIP IEE).

Konzorcij Projekta sastoji se od 19 partnera iz pet europskih zemalja (Italije, Španjolske, Hrvatske, Bugarske i Cipra), a koordinator Projekta je Znanstveni park AREA iz Trsta. Grad Zadar partner je u Projektu.

U okviru Projekta Grad Zadar je osnovao Lokalnu potrošačku grupu Zadar putem koje je građanima omogućena povoljnija kupnja energetski učinkovitih sustava, kućanskih uređaja, izolacijskih materijala i usluga. Građani će moći ostvariti popuste na energetski učinkovite sustave, uređaje, izolacijske materijale i usluge putem FIESTA kupona u sljedećim tvrtkama koje čine Lokalnu potrošačku grupu Zadar:

1. AMRITA d.o.o.
- FIESTA popust od 15 % na kompletni program ELIAS infracrvenog grijanja uključujući i termostate do 30. rujna 2017. godine

2. POLO – COMMERCE d.o.o.
- FIESTA popust od 3 % na Skytech tankoslojnu reflektivnu izolaciju
- FIESTA popust od 5 % na ugradnju Skytech tankoslojne reflektivne izolacije

3. ARIJA NOVA d.o.o.
- FIESTA popust od 20 % na sljedeće A+++/A+++ klima uređaje:

  • TOSHIBA RAS – 10G2KVP/AVP-E
  • TOSHIBA RAS – 13G2KVP/AVP-E
  • MITSUBISHI ELECTRIC MSZ/MUZ-FH25VE
  • MITSUBISHI ELECTRIC MSZ/MUZ-FH35VE
  • MITSUBISHI ELECTRIC MSZ/MUZ-LN25VGB/V/R
  • MITSUBISHI ELECTRIC MSZ/MUZ-LN35VGB/V/R

4. GORENJE STUDIO ZADAR - T.O. NIT
- FIESTA popust od 25 % na sljedeće A+++ uređaje:

  • Hladnjak Gorenje NRK 6193 TX
  • Perilica posuđa Gorenje GS 65160 X
  • Perilica rublja Gorenje W 8543
  • Perilica rublja Gorenje W 6723/IS

5. Babić d.o.o.
- FIESTA popust od 25 % na solarnu opremu i toplinske pumpe

Svoje FIESTA kupone za popuste građani mogu preuzeti na:

Informacije o mogućnostima energetskih ušteda, kupnje energetski učinkovitih sustava, uređaja, izolacijskih materijala i usluga po povoljnijim uvjetima, otvorenim natječajima na području energetske učinkovitosti kao i sve ostale informacije zainteresirani građani mogu dobiti na FIESTA energetskom info pultu svakim radnim danom na adresi Brne Krnarutića 13, Zadar, na telefon 023/208-043 ili na e–mail: graditeljstvo@grad–zadar.hr.

 

Više o projektu FIESTA i Lokalnoj potrošačkoj grupi Zadar može se doznati na: 

Internet stranici Grada Zadra

Internet stranici projekta FIESTA  

Facebook stranici "FIESTA projekt – Zadar"

Vezane fotografije

Dobitnicima drugog kruga nagradne igre "Energiju uštedi i nagrade zavrijedi" dodijeljeni kuponi za preuzimanje nagrade Dobitnicima drugog kruga nagradne igre "Energiju uštedi i nagrade zavrijedi" dodijeljeni kuponi za preuzimanje nagrade Dobitnicima drugog kruga nagradne igre "Energiju uštedi i nagrade zavrijedi" dodijeljeni kuponi za preuzimanje nagrade Dobitnicima drugog kruga nagradne igre "Energiju uštedi i nagrade zavrijedi" dodijeljeni kuponi za preuzimanje nagrade Dobitnicima drugog kruga nagradne igre "Energiju uštedi i nagrade zavrijedi" dodijeljeni kuponi za preuzimanje nagrade Dobitnicima drugog kruga nagradne igre "Energiju uštedi i nagrade zavrijedi" dodijeljeni kuponi za preuzimanje nagrade Dobitnicima drugog kruga nagradne igre "Energiju uštedi i nagrade zavrijedi" dodijeljeni kuponi za preuzimanje nagrade Dobitnicima drugog kruga nagradne igre "Energiju uštedi i nagrade zavrijedi" dodijeljeni kuponi za preuzimanje nagrade Dobitnicima drugog kruga nagradne igre "Energiju uštedi i nagrade zavrijedi" dodijeljeni kuponi za preuzimanje nagrade Dobitnicima drugog kruga nagradne igre "Energiju uštedi i nagrade zavrijedi" dodijeljeni kuponi za preuzimanje nagrade