Otvoren 11. Festival vjenčanja
Otvoren 11. Festival vjenčanja
Fotogalerija Galerija
Tradicionalna manifestacija u organizaciji Udruženja obrtnika i pod pokroviteljstvom Grada Zadra.

U Arsenalu je svečano otvoren 11-ti po redu Festival vjenčanja Zadar 2018. Festival vjenčanja tradicionalna je aktivnost Udruženja obrtnika Zadar koja okuplja mnogo malih obrtnika povezanih s organizacijom vjenčanja s područja cijele Zadarske županije. Začetnici i inicijatori ove manifestacije su članovi Udruženja obrtnika Zadar. Grad Zadar već je godinama pokrovitelj ove manifestacije. U ime Grada Zadra, otvorenju je nazočila zamjenica gradončelnica, Jagoda Surać i voditeljica Odsjeka za gospodarstvo, Blanka Dujela

Otvorenje je započelo na Narodnom trgu uz plesni nastup ansambla ZPA u koreografiji Natali Perić, a nastavilo se u Arsenalu,  također uz Zadarski plesni ansambl i DJ Mate Kokića na vinilima. Ovogodišnji festival u duhu je filma "Veliki Gatsby", odnosno tematizaciju 20-ih godina prošlog stoljeća.

Sudionici manifestacije su poduzetnici koji obavljaju različite djelatnosti vezane za organizaciju vjenčanja: saloni vjenčanica, sale za vjenčanja, slastičari, cvjećari, frizeri i kozmetičari, fotografi, zlatari i drugi. Broj zainteresiranih izlagača na Festivalu vjenčanja iz godine u godinu raste, ali Odbor je zadržao koncept malog sajma, koji nastoji prvenstveno prezentirati zadarski obrtnički rad.

U nastavku programa, tijekom subote i nedjelje, posjetitelje očekuju modne revije vjenčanica i frizura te koncert Sandyja Cenova. Na nedjeljnom doručku promovirat će se zadarski restorani i slastičari uz cjelodnevnu humanitarnu akciju "Nosi mi se bijela boja", u organizaciji Lige protiv raka Zadar.

Vezane fotografije

Otvoren 11. Festival vjenčanja Otvoren 11. Festival vjenčanja Otvoren 11. Festival vjenčanja Otvoren 11. Festival vjenčanja Otvoren 11. Festival vjenčanja Otvoren 11. Festival vjenčanja